in , , , , , ,

Voor wie het gemist heeft: Documentaire Vaxxed – twee weken lang gratis te bekijken met ondertiteling

Van 3 juni tot 17 juni kunt u gratis de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe' bekijken. Deze mogelijkheid wordt u aangeboden door de producers die tegenwicht willen bieden aan de constante eenzijdige en onjuiste stroom van informatie van de door de farmaceutische industrie gefinancierde media.

Deel alstublieft de gratis streaminglink met uw vrienden, en familie, en moedig ze aan om te kijken!

(mocht u problemen hebben met de link klink dan hier)

Over de film

In 2013 ontving bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van een wetenschapper in dienst bij de Amerikaanse Centers for Disease Control (), die in 2004 een wetenschappelijk onderzoek leidde dat het verband aantoonde tussen het BMR-vaccin en autisme.

De wetenschapper, Dr. William Thompson, onthulde dat de CDC cruciale gegevens over het oorzakelijk verband tussen het BMR-vaccin en autisme in hun eindrapport had weggelaten. Dr. Hooker riep de hulp in van Dr. Andrew Wakefield, de Britse maag-darmspecialist die ten onrechte wordt beschuldigd van het starten van de anti-vax-beweging, omdat hij in 1998 de eerste was die rapporteerde dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

Deze gaat over het bewijsmateriaal achter een verschrikkelijke doofpotaffaire bij de CDC, een overheidsinstantie die juist belast is met de bescherming van de gezondheid van Amerikaanse burgers.

Interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en ouders van kinderen die door een zijn getroffen onthullen een alarmerende misleiding die heeft bijgedragen aan de torenhoge toename van autisme en mogelijk de meest catastrofale van ons leven.

Klik hier om naar de pagina te gaan waarop u de link kunt vinden om de film te bekijken. (iets naar beneden scrollen) Of als de link niet werkt, klik hier

Lees verder bij de bron: Earth Matters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Duitse geboortecijfers gaat fout: Autochtoon -5540 en Allochtoon +8199

Zitten de oranjes eigenlijk wel rechtmatig op de troon?