in , , ,

Voormalige Israëlische spion: Epstein was een Mossad-agent gebruikt om Amerikaanse politici te chanteren

1 Epstein 3

Jeffrey Epstein was een Mossad-aanwinst die volgens een voormalige Israëlische spion door Israëlische inlichtingen werd gebruikt om Amerikaanse politici te chanteren.

Ari Ben-Menashe, een voormalige Israëlische spion en vermeende “handler” van Robert Maxwell, vertelde de auteurs van een nieuw boek,  Epstein: Dead Men Tell No Tales , dat Epstein een “complexe inlichtingenoperatie” uitvoerde in opdracht van Mossad.

In de overtuiging dat Epstein van plan was met zijn dochter te trouwen, stelde Maxwell hem en Ghislaine Maxwell voor aan de Mossad-kring van Ben-Menashe.

“Maxwell begon hem een ​​beetje leuk te vinden, en mijn theorie is dat Maxwell het gevoel had dat deze kerel voor zijn dochter ging,” zei Ben-Menashe.

“Hij voelde dat hij hem met wat werk kon zegenen en hem kon helpen als een vaderlijke [manier].”

Israëlische inlichtingenwerkgevers gaven groen licht en Epstein werd vervolgens een Mossad-troef.

“Ze waren agenten van de Israëlische inlichtingendiensten,” zei Ben-Menashe.

Toen duidelijk werd dat Epstein niet erg competent was om veel anders te doen, werd zijn primaire rol ‘chanteren van Amerikaanse en andere politieke figuren’.

“Dhr. Epstein was de simpele idioot die meisjes ronddeed aan allerlei politici in de Verenigde Staten, ‘ zei Ben-Menashe.

‘Kijk, rondneuken is geen misdaad. Het kan beschamend zijn, maar het is geen misdaad. Maar een meisje van veertien neuken is een misdrijf. En hij nam foto’s van politici die veertienjarige meisjes neuken – als je het recht wilt krijgen. Ze zouden gewoon mensen chanteren, ze zouden mensen gewoon chanteren. “

Er is ook een Mossad-verbinding met een ander soort zedendelinquent; Harvey Weinstein.

Naar verluidt  huurde Weinstein  ex-Mossad-agenten in om beschuldigingen tegen hem te onderdrukken. Deze agenten werkten voor een Israëlisch bedrijf genaamd Black Cube, zetten getuigen onder druk en probeerden journalist Ronan Farrow te intimideren om “de waarheid te begraven” over de activiteit van Weinstein.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2393126507 7dc8d745ed hoogovens

‘Rijkswaterstaat liet Tata Steel meer gif in water lozen dan toegestaan’

atm

Plofkraken als excuus voor cashloze samenleving?