Discord server: https://discord.gg/QHHVvr2

Voorzitter Europees Parlement: Geld voor EU verdubbelen, Europese belasting invoeren

Antonio Tajani (foto), de voorzitter van het Europees Parlement, wil dat het budget voor de EU wordt verdubbeld. “We hebben jaarlijks 280 miljard euro nodig in plaats van 140 miljard”, zegt hij in een interview met Duitse regionale kranten.

Tajani zegt dat landen niet meer geld aan de Europese Unie hoeven af te dragen, maar hij pleit voor Europese belastingen. Een voorbeeld dat de Italiaan noemt is belasting op financiële transacties op de aandelenmarkten.

De parlementsvoorzitter zegt dat het extra geld nodig is om de vluchtelingencrisis te beteugelen en voor de strijd tegen terrorisme. Ook moeten de EU-landen gezamenlijk geld steken in economische groei.

“In de toekomst moeten Europeanen investeren in energie en het digitaliseren van de economie”, zegt Tajani. “Alleen met een geschikte infrastructuur kunnen we gelijke tred houden met de VS, China, India en Rusland.”

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. jungleelephant schreef:

  Als ze zelf eerst eens gingen inkrimpen en voor een normaal salaris gingen werken,zonder al die luxe extraatjes?In plaats het wederom van onze rug af te schrapen;uitbuitersmaffia!Nexit!!!

 2. Klaar Wakker schreef:

  Deze EU van banken en multinationals gaat steeds verder haar eigen weg en eindigt in een fascistische NWO staat. Daar kan geen twijfel over bestaan. Beetje bij beetje verdwijnen geld en bevoegdheden naar een plek waar geen enekele controle van burgers mogelijk is. ALS U DIT NIET WILT MOET U NU IN ACTIE KOMEN !!!

 3. Frits schreef:

  ,,
  Wat een gelul en Gedraai : de burger betaald dat altijd

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: