in

Voorzitter Europese Raad wil verder islamiseren door Europese imamschool op te richten

Voorzitter van de  Charles Michel (MR) heeft gepleit voor de oprichting van een Europees instituut om imams op te leiden.

Hij wil op die manier moslimterreur voorkomen. Dat schrijft Politico.

Michel lanceerde het idee tijdens een toespraak in Wenen ter herdenking van de slachtoffers van de terreuraanslag van vorige week.

Volgens de voorzitter van de Europese Raad kan een Europese imamschool helpen “om extremistische ën, gewelddadig extremisme, berichten van haat en berichten van verwerping die deze terroristische acties voeden, te bestrijden”.

Michel: “Europese imamopleiding om boodschap van tolerantie en openheid over te brengen”

“Ik bijvoorbeeld dat we op Europees niveau moeten debatteren over het idee dat enige tijd geleden is geopperd, om een Europees instituut voor de opleiding van imams op te richten, om ervoor te zorgen dat deze boodschap van tolerantie en openheid op Europees niveau kan worden overgebracht”, aldus Michel.

Hij hoopt dat het instituut draagvlak creëert voor “het primaat van het burgerlijk recht” en “wederzijds respect” voor democratische opbrengt.

Het idee is verre van origineel. Tal van Europese landen, waaronder ….

Lees verder bij de bron: Sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ticketmaster wil speciale status voor kaarthouders die gevaccineerd zijn

Ontwikkelaar: Corona-software GGD is niet geschikt voor gebruik tijdens een pandemie