in

Vormen ACE2 receptoren en het coronavirus samen een biowapen?

52e8d1474f5baf14ea898675c6203f78083edbed575579497c287e 640 corona

In eerste instantie leek het erop dat het coronavirus was ontworpen om vooral het Aziatisch deel van de wereldbevolking te treffen.

Echter, nu wordt pas de werkelijke reden voor dit virus duidelijk(er) en kennen we ook de reden dat Bill Gates de laatste tijd zo vrolijk kijkt.

Het coronavirus heeft een bepaald doel. Het is een biowapen dat met een specifiek doel voor ogen is ontwikkeld en naarmate de puzzelstukjes meer op hun plek vallen, wordt duidelijker wat dat specifieke doel is.

Zoals met ieder (bio)wapen is het doel het uitschakelen/opruimen van tegenstanders en aangezien we hier te maken hebben met een virus dat is ontwikkeld door een satanische sekte is de mensheid de vijand die bestreden dient te worden. Een mensheid die de door hen gewenste planeet vervuild en hen belemmert in hun doelstellingen en waarmee ze niet kunnen wachten om die op te ruimen. Althans, dat gedeelte van de mensheid dat zij als ongewenst beschouwen en dat zijn uiteraard de zieken, zwakken en ouderen.

In Amerika vraagt men zich af hoe het kan dat het zo allemachtig lang heeft geduurd voordat de Europese Unie eindelijk in actie komt en dat als je naar schuldigen moet zoeken die verantwoordelijk zijn voor het ongecontroleerd verspreiden van dit virus, de Europese Commissie heel hoog op die lijst staat.

Vanaf het allereerste begin van de coronacrisis was het advies van Brussel om de grenzen wijd open te laten, onder het motto dat het principe van de EU, vrij vervoer van mensen en goederen binnen de EU, het allerbelangrijkste was. Veel belangrijker dan de gezondheid van de bevolking.

Als je stelt dat men bewust de grenzen openhield om ervoor te zorgen dat het virus zich dusdanig zou verspreiden dat indammen niet meer mogelijk is, dan word je neergesabeld als een complotdenker.

Maar, laten wij kijken naar een aantal feiten en dan mag iedereen voor zich oordelen of we hier te maken hebben met een complot of niet.

Enige tijd geleden schreven wij al dat mensen van Aziatische afkomst meer kans hadden om dit virus te krijgen dan hun niet Aziatische soortgenoten. Dit heeft alles te maken met een bepaalde receptor in het menselijk lichaam, ACE2 genaamd, waaraan dit virus zich heel gemakkelijk bindt. Feit is dat mensen van Aziatische afkomst over meer ACE2 receptoren beschikken dan bijvoorbeeld Europeanen en Afrikanen en daardoor vatbaarder zijn voor het virus.

Echter, wat wij toen niet wisten, maar nu wel, is dat een heel groot deel van de Europese en ook Amerikaanse bevolking wel degelijk beschikt over een groter aantal ACE2 receptoren dan gedacht en dat dit dus ook de mensen zijn die vatbaarder zijn voor het virus dan mensen die niet die grote aantallen van die receptoren hebben.

Welke mensen hebben die grotere aantallen ACE2 receptoren?

Mensen die al ziek en verzwakt zijn, want zij slikken de medicijnen die deze hogere aantallen ACE2 receptoren veroorzaken(!)

Mensen met een hartziekte, hoge bloeddruk en/of diabetes slikken vaak medicijnen die ACE remmers worden genoemd en het is dit soort medicijnen wat het gehalte ACE2 in de cellen verhoogd. Ze hebben dit gedaan volgens cardioloog professor Leonard Hofstra, omdat de ACE2 receptor een stof aanmaakt die goed is voor het hart en de bloeddruk verlaagt.

Hij zegt dat het coronavirus op een geniepige manier misbruik maakt van het bloeddruk verlagend systeem:

Het coronavirus heeft een bindplaats die veel lager in de luchtwegen zit, net als het sars-virus. Deze bindplaats is de zogeheten ACE2-receptor. Daarom leidt besmetting met het coronavirus veel vaker tot een virale longontsteking die best moeilijk te behandelen is. Fascinerend is dat de bindplaats voor het coronavirus, de ACE2-receptor, normaal gesproken een stof aanmaakt die goed is voor ons hart en de bloeddruk verlaagt. Het coronavirus ’misbruikt’ daarmee een systeem wat normaal gesproken beschermend voor ons is en maakt ons vervolgens ziek.”

Gevolg van dit alles is uiteraard dat mensen met een verhoogde concentratie ACE2 niet alleen een grotere kans hebben om besmet te worden, het zijn ook nog eens de mensen die vaak al een sterk verzwakt immuunsysteem hebben omdat ze ouder zijn en chronisch ziek.

En dus krijgt je dit soort resultaten.

Uit onderzoek onder de eerste 72.000 patiënten blijkt dat patiënten met een onderliggende hartziekte maar liefst een vijf keer zo hoge kans hebben (10.5%) op overlijden dan mensen zonder hartziekte (2.3%). „Maar ook patiënten met andere ziekten blijken een hogere kans te hebben op overlijden. Voor patiënten met diabetes (7.3%) of hoge bloeddruk (6.0%) is de kans twee tot drie keer zo groot als het gemiddelde.

Wanneer je al het bovenstaande koppelt aan het feit dat het coronavirus een HIV element bevat dat kunstmatig is toegevoegd aan het virus, dan wordt het helemaal sinister, want zoals wij eerder schreven:

Deze onderzoekers zeggen dat het virus een HIV mutatie bevat waardoor het zich heel gemakkelijk aan een in het menselijk lichaam aanwezige receptor bindt (ACE2 receptor) waardoor het ongeveer 1.000 keer meer besmettelijk is dan het SARS virus.

We hebben de medische en farmaceutische industrie die het zwakke deel van de westerse bevolking jarenlang heeft voorbereid door hen “medicijnen” te geven die het aantal ACE2 receptoren in hun lichaam verhoogd. Vervolgens komt er een virus dat een HIV deeltje bevat waardoor juist mensen met een hogere concentratie ACE2 besmet worden. Deze mensen zijn al grotendeels verzwakt en/of oud en zijn dus ook degenen die risico lopen om te overlijden aan de gevolgen van dit virus.

Zo schreven wij vorige week dat sektelid Bill Gates druk bezig was met het aanpakken van de vergrijzing en dat alles verklaart ook waarom hij nu ontslag neemt bij Microsoft:

Microsoft-oprichter Bill Gates stapt op als bestuurslid van het techbedrijf, maakt hij vrijdag bekend. Hij wil meer tijd besteden aan filantropische activiteiten zoals wereldgezondheid, onderwijs en klimaatverandering.

Wanneer je leest dat …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
migranten

Wat blijkt… Duitse grenzen niet zo Corona dicht als voorgesteld: asielzoekers zijn welkom

maxresdefault 2

Is het allemaal toeval? Dr. Thomas Cowan: “is 5G de oorzaak van het coronavirus?”