in , ,

Vraag van de dag: Waarom hadden de journalisten zo’n lol voorafgaand aan Peter R. de Vries persconferentie met Femke Halsema?

white printer paper with i love you text

Gewoon even een vraag: Waarom hadden de journalisten zo’n lol voorafgaand aan de Peter R. de Vries persconferentie van Femke Halsema? Omdat ze onder hoogspanning stonden en dus “het psychologisch effect van ontlading via grappen maken” optreedt? Omdat ze zich niet aan social distancing hielden, niet wetende dat de camera’s al rolden? Omdat het wel ernstig is dat een collega neergeschoten is, maar je toch best nog wel even een lach en een grap mag maken? Omdat het zo leuk was elkaar gezellig weer eens te zien?

Kijkt u vooral even vanaf 2:20 min. – en vele andere momenten – waarop breeduit gelachen wordt en men de grootste lol heeft:

Zodra Halsema binnenkomt gaan de pokerfaces op. Vooral Femke kan dat goed. Met dank aan AT5 dat de livestream per ongeluk al had lopen, waardoor goed te zien was dat er een zeer joviale grappige sfeer hing, terwijl net de grootste misdaadverslaggever van Nederland neergeschoten is en binnen enkele minuten de burgemeester van Amsterdam met twee woordvoerders van politie en justitie binnenkomt om verslag te doen van de ernst van de situatie.

Ook interessant om te zien was het dat de social distancing totaal niet gerespecteerd werd door de journalisten en de hengelmicrofoon er puur was voor de live stream, om zo ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
21943nato eagle background

NATO-oefening in Zwarte Zee – Rusland geeft zware waarschuwing

5755270530 ab336df57f refugee UK

Wees welkom: Forse stijging verdenkingen van poging tot moord en doodslag door asielzoekers