in ,

Vrij bizar maar overduidelijk! Coronaprotest van zondag verboden, maar morgen mag Black Lives Matter wel demonstreren

Het grote coronaprotest komende zondag gaat niet door. Johan Remkes heeft de demonstratie verboden.

Volgens de plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden vormt de wijze waarop de bijeenkomst wordt georganiseerd ‘een gevaar voor de ’.

Onder andere opiniepeiler Maurice de Hond, muzikant Ernst Jansz van Doe Maar, DJ Jean en DJ Paul Elstak zouden bij het coronaprotest zijn.

De organisatoren verwachtten minstens 10.000 betogers. Minister Ferd van en Veiligheid zei begrip te hebben voor het verbod.

Zaterdag mag Black Lives Matter wel demonstreren op het Malieveld. Net als op 2 juni willen de deelnemers ‘weer massaal hun stem laten horen’.

Eerder kwamen vele duizenden aanhangers van de beweging bijeen op de Dam in . Dat protest mocht ook doorgaan. Sterker nog: burgemeester Halsema nam zelf ook deel aan de demonstratie.

De initiatiefnemers stappen naar de . “De democratie is buiten werking gesteld. Daar nemen we geen genoegen mee,” zei woordvoerder Willem Engel.

Hij hoopt dat de demonstratie na de uitspraak in kort geding toch nog …..

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet wordt ineens wakker: Geen coronasteun voor bedrijven die belasting ontwijken

Het mag weer! Mond-op-mondbeademing dan …