in , , ,

Vrouwelijke atleten nemen stelling nadat transgenderatleten de sport domineren: ‘We staan ​​voor het einde van de vrouwensport’

johnhain / Pixabay

Selina Soule slaagde er niet in zich te kwalificeren voor het 55-meter baanevenement in de regio New England nadat twee biologische mannen de kwalificerende plaatsen hadden gescoord.

De 16-jarige vrouwelijke atleet uit Bloomfield, Connecticut, werd gedwongen om tegen de mannelijke atleten te concurreren, want ondanks dat ze biologisch zijn geboren, identificeren de twee nu als vrouwen.

Selina zei dat het concurreren tegen transgenderatleten “hartverscheurend” is voor biologische meisjes die aan het begin van de race weten dat, hoe hard ze ook proberen, de biologische mannelijke atleten zullen winnen.

“Ik weet dat ik niet het enige meisje ben dat kansen heeft gemist. Er zijn talloze andere meisjes die ontmoetingen en titels hebben verloren en hun drive om zo hard als ze kunnen concurreren omdat ze weten dat ze nooit goed genoeg zullen zijn om tegen deze atleten te strijden. ”

Gelukkig neemt Selina een standpunt in. Met de hulp van Alliance Defending (ADF) diende Selina een klacht in bij het US Department of Education Office for Civil Rights, die ermee instemde een onderzoek in te stellen.

ADF heeft sindsdien een petitie opgezet om de Trump-regering en congresleden aan te moedigen de atletische en academische toekomst van jonge vrouwen veilig te stellen.

Lees verder bij de bron: Caldron Pool


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook Global Climate Strike wordt met miljoenen gesteund door … George Soros

Zijn de huidige opeenhoping van pensioenbende en andere monetaire- en handelsspanningen toeval?