in ,

Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël (!?)

52e8dc414a56a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c752e7ad59644 640 vaccin

I

n de grootste kliniek in Israël – Sheba Medical Center – loopt sinds februari 2021 een opmerkelijke klinische observationele studie.

De effecten van BioNTech/Pfizer en Moderna’s Covid-19 mRNA-vaccins op de eierstokreserve van vrouwen worden geobserveerd. Ovariële reserve is het vermogen van de eierstok om bevruchtbare eicellen te produceren.

Tot 200 vruchtbare vrouwen tussen 18 en 42 jaar kunnen aan het onderzoek deelnemen.

Bij vrouwen die aan het onderzoek deelnemen, wordt het gehalte aan anti-Mülleriaans hormoon (AMH) bepaald op het moment van de eerste vaccinatie en drie maanden daarna.

Het Anti-Mülleriaans hormoon geeft informatie over het aantal eicellen dat een vrouw kan produceren. De resultaten van de studie zullen naar verwachting in februari 2022 beschikbaar zijn.

De kliniek zelf heeft de studie opgezet. Noch BioNTech/Pfizer noch Moderna zijn rechtstreeks bij de studie betrokken. Daarom mogen zij de in de studie gegenereerde gegevens vóór de publicatie ervan niet als zodanig bekijken of analyseren.

Bezorgdheid over de vruchtbaarheid is herhaaldelijk geuit over Covid-19 mRNA-vaccins. In de wetenschappelijke wereld is men vooral bezorgd over een vruchtbaarheidsreactie als gevolg van de activering van antilichamen tegen het spike-eiwit van SARS-CoV-2.

Verwacht wordt dat de Covid-19 mRNA-vaccins de vorming van antilichamen tegen het spike-eiwit van SARS-CoV-2 zullen induceren. Tot de spike-eiwitten behoren echter syncytin-homologe eiwitten, die een van de essentiële vereisten zijn voor de vorming van de placenta bij zoogdieren zoals de mens.

Als een Covid-19 mRNA-vaccin een immuunrespons tegen syncytin-1 induceert, is het denkbaar dat gevaccineerde vrouwen voor onbepaalde tijd onvruchtbaar worden.

Het studieconcept dat nu ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Niets aan de hand hoor! 7 Duitsers met bloedproppen in hersenen – en 3 overleden – na AstraZeneca-vaccin

chimpansee vaccin

Noorse journaliste neemt zorgen weg: “Ik zou dolgraag willen sterven aan het AstraZeneca-vaccin”