in , ,

VS gaat door met uithongeren Venezolaanse volk, westerse wereld negeert deze oorlogsmisdaad

Free-Photos / Pixabay

Waar blijven de westerse regeringen die eerder beschuldigden van het uithongeren van het volk, terwijl dit overduidelijk niet zo was en werd bewezen dat de VS de dader was voor het feit dat er voedseltekorten waren in het land, terwijl de en het de VS beschuldigden van het maken van humanitaire hulp.

De VS begaat de zoveelste ernstige misdaad tegen de menselijkheid: deze grootste terreurentiteit op onze aarde gaat het uitdelen van voedsel in Venezuela tegen door bedrijven en organisaties die meewerken aan het programma genaamd CLAP dat daarvoor in het leven werd geroepen, te bedreigen en dwars te zitten. (CLAP: los Comités Locales de Abastecimiento y Producción)

Op een uiterst smerige grond stelt de VS dat dit programma alleen bestaat om kiezers te winnen voor de partij van Maduro, t.w. Partido Socialista Unido de Venezuela (PSUV), ofwel de Verenigde Socialistische Partij van Venezuela. De zaak zoals die zich ontwikkelde: de VS beschuldigde Maduro eerder van het uithongeren van zijn volk, een hele dikke leugen waarbij ook nog eens bleek dat de VS verantwoordelijk was en is voor voedsel- en medicijntekorten in Venezuela, waar de VS nu zelfs de humanitaire hulp voor het Venezolaanse volk wil dwarsbomen, op de valse grond dat Maduro zich schuldig zou maken aan cliëntelisme.

Kortom wat de regering Maduro ook doet, de VS hekelt deze regering, nu weer voor het volk van voedsel voorzien, blijkbaar vindt de VS het belangrijker dat Venezolanen overlijden van de honger.

Deze zaak is zo overduidelijk dat ik me nogmaals afvraag waarom andere westerse regeringen dan die van de VS, niet aan de bel trekken en de VS terechtwijzen voor deze schunnige vorm van terreuruitoefening, een vorm van oorlogsvoering die al aan 40.000 mensen in Venezuela het leven heeft gekost, een grove misdaad van de VS tegen de menselijkheid en een afschuwelijke oorlogsmisdaad.

Met de de laatste aanscherping door de VS van de sancties en maatregelen tegen het CLAP programma (tegen het Venezolaanse volk), zullen er nog veel meer mensen sterven.

Voorts moet niet worden vergeten dat de reguliere westerse massamedia continu de leugens van de VS en haar hielenlikkers herhalen. Ook deze media weten hoe de vork werkelijk in de steel steekt en ook weet men daar dat de VS deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen moorden op haar naam heeft staan.

Alsof het niet genoeg is dat de VS meehelpt aan de die de Saoedische terreurcoalitie uitvoert in …….

Het volgende artikel komt van Geopolitics Alert en werd geschreven door Jim Carey:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duits hof bekrachtigt overhevelen van bevoegdheden naar EU in toezicht banken

In Frankrijk hebben migranten pistolen en geweren: schieten op toeristen, 3 doden