in , , , , , ,

VS geeft per ongeluk documenten vrij over elektromagnetische mindcontrol in FOIA-aanvraag

Toen onderzoeker Curtis Waltman van de website Muckrock bestanden ontving die voortkwamen uit zijn Freedom of Information Act-verzoek over en witte suprematische groepen uit het Washington State Fusion Center, kreeg hij iets meer dan hij had verwacht: een niet-gerelateerd zipbestand met de titel “EM-effecten” op het menselijk lichaam. ”

Binnen het bestand bevonden zich drie diagrammen met informatie over elektromagnetische wapens gericht op het menselijk lichaam en de hersenen. Het eerste diagram, meer specifiek getiteld Psycho-Electronic Weapon Effects, lijkt het potentiële gebruik van dergelijke wapens te beschrijven, waarbij de nadruk ligt op zowel mentale controle als fysiek ongemak.

Dit volgende diagram geeft verschillende processen aan waarmee elektromagnetische bewustzijnscontrole kan worden gebruikt via mobiele telefoonnetwerken of meer lokaal vanaf de grond of vanuit de lucht door op specifieke individuen te richten met psychotrope wapens. Verschillende frequenties worden beschreven om verschillende delen van de hersenen te kunnen beïnvloeden.

Dit derde schema spreekt meer over het in kaart brengen van frequenties van menselijke hersengolven, en vermeldt dat elk menselijk lichaam een uniek bio-elektromagnetisch veld heeft, dat vermoedelijk gebruikers van geavanceerde technologieën de mogelijkheid zou geven om elk individu ter wereld te lokaliseren op basis van deze handtekening, waardoor ze zich direct kunnen richten op die individuen met psychotronische wapens.

Deze diagrammen lijken presentatiedocumenten te zijn die afkomstig zijn uit verschillende bronnen en mogelijk worden gebruikt als gegevenspunten in discussies over het onderzoek en de ontwikkeling van psychotronische wapens. Deze documenten onthullen, op de manier van , niet welke schaduw overheidsinstanties als de NSA dit hebben gedaan of hiertoe in staat zijn.

Vreemd genoeg verschijnen sommige van deze afbeeldingen in een artikel in het tijdschrift Nexus waarin een proces uit 1992 wordt beschreven dat door John St. Clair Akewi tegen de NSA is aangespannen. Akewi beweerde dat de NSA het “vermogen had om Amerikaanse burgers heimelijk te vermoorden of geheime psychologische controleprocessen uit te voeren om te zorgen dat proefpersonen de diagnose van een slechte geestelijke gezondheid kregen” en documenteerde hun vermeende methoden.

In het konijnenhol

Voor diegenen die het van daaruit kunnen volgen, leidt het parcours naar dit artikel door een konijnenhol met informatie en bronnen die verschillende aspecten beschrijven van de inspanningen voor mind control op ‘targeted individuals' door Deep State-bureaus. Hoewel de geheime capaciteiten van dergelijke instanties tot de best bewaakte informatie behoorden, heeft Edward Snowdon ons bewust gemaakt van hun bestaan.

Wat kunnen we echter doen met deze specifieke ‘druppel' informatie met betrekking tot mind control-mogelijkheden? Zoals Waltman opmerkt,

Het is volkomen onduidelijk hoe dit in deze release terecht is gekomen. Het had bedoeld kunnen zijn voor een andere release, het zou verzameld kunnen zijn voor een aankomend WSFC-rapport, of zelfs uit de persoonlijke bestanden van een inlichtingenofficier die op de een of andere manier in de release verwikkeld was geraakt. Een oproep aan de WSFC kwam niet op tijd aan, dus totdat we terug horen, blijft hun aanwezigheid een mysterie.

De enige mogelijkheid die Waltman niet dekt, is dat dit bestand opzettelijk aan hem is vrijgegeven door een operator die deze informatie naar nieuwe reeksen ogen wilde verspreiden en deel wilde uitmaken van de onthulling van verborgen informatie die het publiek moet weten wat mind control betreft. Onwaarschijnlijk? Misschien, maar er zijn veel vreemdere dingen gebeurd.

Lees verder bij de bron: worldunity.me

Photo by bixentro


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Timmermans staat voor alles wat fout is en Nederland stemt massaal op hem

EU plundert EU-infrastructuurfondsen om ‘s werelds grootste laser laboratorium te bouwen