in ,

VU schaft Kerstmis af – #KickOutKerst geen ‘parodie’ (meer)

De VU, één van de twee universiteiten van , gaat het “accent leggen op verbinding” in “deze tijden van polarisatie“. Hoe die dekselse academici dat voor elkaar willen krijgen?

Eenvoudig! Door geen Kerstmis meer te vieren, maar alleen nog “Lichtjesfeest,” zo kondigt de onderwijsinstelling aan via een nieuwsbrief.

Lees, en facepalm maar vrolijk mee:
VU Kerstmis

Via een nieuwsbrief die in handen is geraakt van GeenStijl, weten we nu dat dat het als parodie bedoelde Kick Out Kerst inmiddels door de actualiteit is ingehaald.

Het wordt tijd om “het accent te leggen op verbinding” aldus VU-voorzitter Mirjam van Praag. En hoe gaat de universiteit in onze trotse hoofdstad dat doen? Nou, door Kerstmis niet meer te vieren, maar het samen te ballen met allerlei andere feesten zoals ook Diwali.

Tezamen krijgt dat multicultifestijn vervolgens de titel “het Vrije Lichtjesfeest” en wordt het tijd om “samen de lichtjes te ontsteken en te luisteren naar een aantal korte bijdrages” op 16 december aanstaande.

Lees verder bij de bron: Sott.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Marrakesh Rutte: Migratie wordt speerpunt bij volgende verkiezingen

Forecaster Gerald Celente over wat 2020 zal brengen en het is niet prettig