in , ,

VVD de partij bij uitstek voor Masochisten

Dat zie je niet vaak meer dat een politieke partij in staat is een volledig nieuwe groep kiezers te identificeren en te pogen deze aan zich te verbinden. Toch is dat de enige verklaring die ik kan vinden voor de voordracht van de VVD van Fred “bonnetje” Teeven voor de Raad van State en dat in verkiezingstijd.

Laten we eerlijk zijn, een staatssecretaris op Justitie die moet aftreden vanwege de “bonnetjesaffaire” samen met zijn minister, die vooral bekend staat om doofpotten en andere “toevalligheden” bij corruptie schandalen, als datzelfde een burger zou overkomen, dan zou deze achter slot en grendel zitten. Niet alleen mocht Teeven na de val van Opstelten gewoon door als kamerlid, nu draagt de Pinokkio partij hem zelfs voor zodat hij kan gaan plaats nemen naast “Sharia Donner“.

Hiermee spuugt de “law en order” partij die zelf de lijst met corruptie en fraude schandalen aanvoert de kiezer nog een keer in zijn of haar gezicht. Het kan haast niet anders dan dat men binnen de VVD denkt dat de VVD stemmer dat lekker vindt en dus is mijn conclusie dat de komende voor de tweede kamer de VVD mikt op de masochisten onder ons.

Het lijkt er nog op dat het ze gaat lukken ook want om Wilders uit het torentje te houden overwegen veel stemmers van andere partijen zoals D66 en Groen links op de VVD te gaan stemmen. Tja, dat is dan ook wel logisch gezien hoe goed dat strategisch stemmen vier jaar geleden uitpakte en we PvdA tegen VVD uitspeelden en ze allebei hebben gekregen…

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Stem op een nieuwe partij of stem gewoon niet, want zolang we op deze gevestigde plucheplakkers blijven stemmen blijft de puinhoop die zij gecreëerd hebben in ons land de norm en kan er van enige verbetering geen sprake zijn.

Het is pure logica dat om een frisse wind door Nederland te laten waaien we frisse nieuwe personen op de ministeries moeten hebben, die A. een frisse kijk hebben op zaken en B. nog niet zijn besmet met het corruptie virus dat al decennia door rondwaard.

Dus Stem Nieuw of Stem Niet. Tenzij u natuurlijk een masochist bent en graag in uw gezicht gespuugd wordt, in dat geval, stem VVD, aldus de kieswijzer van Urubin 🙂

Lees de rest verder bij de Bron: urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sim
4 jaren geleden

Veel Liberalen hebben geld verdiend aan de grootste Joodse Misdadiger ooit –
Bentie Madoff. Deze Tering Jood had 140 Miljard Dollar nij elkaar gestolen

e
Antwoord aan  Sim
4 jaren geleden

Een klein lijstje van enorme hoeveelheid van slachtoffers

http://s.wsj.net/public/resources/documents/st_madoff_victims_20081215.html

m
4 jaren geleden

VVD – de partij van B e w e z e n leugenaars

De drogreden: Als je niet stemt, heb je geen recht van spreken…

Bizar : Grote veiligheidslekken bij Kadaster