in ,

VVD== liegen, stelen en bedriegen: Minister van Justitie Van der Steur is in zijn jeugd gepakt voor diefstal

Onbereikbaar\nBetaalbaar > Onbetaalbaar\nBetrouwbaar > Onbetrouwbaar\n\nReachable > Unreachable\nPayable > Unpayable\nTrustworthy > Untrustworthy","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"Defaced election for the VVD party","orientation":"0"}" data-image-title="Defaced election for the VVD party" data-image-description="

By putting “on” before a word, the word means its negative.
Bereikbaar > Onbereikbaar
Betaalbaar > Onbetaalbaar
Betrouwbaar > Onbetrouwbaar

Reachable > Unreachable
Payable > Unpayable
Trustworthy > Untrustworthy

" data-medium-file="https://jdreport.com/wp-content/uploads/2014/10/4423270518_df67e92fce_onbetrouwbaar1-300x199.jpg" data-large-file="https://jdreport.com/wp-content/uploads/2014/10/4423270518_df67e92fce_onbetrouwbaar1.jpg" data-lazy-src="https://jdreport.com/wp-content/uploads/2014/10/4423270518_df67e92fce_onbetrouwbaar1.jpg">

‘Natuurlijk schaam ik me ervoor: ik wou dat het nooit gebeurd was’, zei de kersverse minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur afgelopen weekend in het AD. Van der Steur bekende als tiener met vriendjes te hebben ingebroken in een school, de Crayenester Basisschool in Heemstede. Hij stal er pennen, stickers en cassettebandjes ter waarde 452 gulden. Hij werd door de politie opgepakt en kreeg in 1985 een aantekening bij de officier van justitie in Haarlem voor het misdrijf ‘diefstal d.m.v. inklimming’. Die aantekening is inmiddels vervallen, maar de diefstal staat nog wel geregistreerd.

Oud-premier Balkenende bekende in 2003 ook wel eens iets te hebben gestolen: een potlood

Volgens de VVD’er maakt het incident hem niet ongeloofwaardig als minister van Veiligheid & Justitie. ‘Juist niet’, zei hij tegen het AD. ‘Ik was nog maar jong, maar het is voor mij een les geweest, een dure les, waardoor ik één ding heel zeker weet: als mensen één keer iets fout doen, moet justitie direct en snel ingrijpen, zodat het bij dat ene blijft, het niet van kwaad tot erger gaat. Daar maakte ik me als Kamerlid al sterk voor, en nu als minister’.

Lees verder via Politalk.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

5 Comments

Laat een reactie achter
  1. Dit soort mensen !! hebben ze graag bij de VVD -want met criminelen onder eigen dak, dek je beter de mede criminelen. En soort zoekt [altijd] eigen soort. Bij [neo]-liberalen komen deze uitglijers nu eenmaal [opvallens] vaker voor dan bij overige

  2. ,

    Deze Ratten-ploeg van rovers en pedoseksuelen zijn ze vergeten op te ruimen,
    Die snor had langer moeten leven om alle schorum op te ruimen. War een kakkerlakken zijn dit

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Vaccinaties met kwik verboden in Italië omdat ze autisme veroorzaken

Rechtspraak is ook al geen rechtspraak meer: Sjoemelen troef bij rechtbanktop