Waar moet het heen? Zonder schurft hoor je er niet bij als Leidse student

geralt / Pixabay

Reageer mee...

2 reacties op “Waar moet het heen? Zonder schurft hoor je er niet bij als Leidse student”

 1. zelfstandig denken schreef:

  Deze mensen kunnen dus niet zelfstandig en kritisch denken en sluiten zich aan bij een groep ….
  Vergelijk het met mode trends waarbij een elite achter de schermen plannen maakt hoe ze dit keer mensen in de meest idiote kledij of kapsels voor schut laten lopen … Zoals spijkerbroeken met het kruis op de knieeen, spijkerbroeken met gaten, haar groen of geel geverfd, hoofd aan een kant geknipt, tatoeages over je hele lijf, haar opgeschoren met een idioot plat matje haar bovenop, kaal hoofd, broeken met te smalle pijpen, te korte en te kleine jasjes, lange uitgemergelde mannequins met een gewicht van 40 kg …
  En die elite lacht zich helemaal te pletter !!!!!
  Studenten aan universiteiten, onze “creme da la creme”, van wie je verwacht dat zij onafhankelijk denken zijn blijkbaar niet aan deze invloeden ontsnapt …..

 2. Tokko schreef:

  Deze studenten zijn gewoon vieze varkens. Bijna alle pubers hebben de schurft aan het opruimen van hun kamer en sommige puber jongens hebben periodes dat ze geen zin hebben om zich te wassen.
  Normaal zijn er dan ouders die er op letten en aandringen dat er een minimale orde en hygiene wordt toegepast, maar dat schijnt niet meer te gebeuren.
  Stel je voor, tegen je kinderen zeggen dat ze iets moeten doen…
  Het gevolg zie je nu bij deze studenten.

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: