in , ,

Waarom is de WHO, met een lange lijst aan blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

‘Nederland ziet de WHO als een belangrijke partner,’ verklaarde minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag als reactie op het stopzetten van de Amerikaanse bijdrage aan de WHO door president Trump.

Deze ‘belangrijke partner’ heeft echter een lange lijst van uiterst dubieuze besluiten, desinformatie en regelrechte blunders achter zijn naam staan, waardoor de vraag meer dan gerechtvaardigd is waarom ons land nog steeds betalend lid is van deze corrupte, voor de vaccinindustrie werkende VN-organisatie, die misschien juist helemaal zou moeten verdwijnen.

Waarom begaat de WHO zoveel blunders? Wordt er soms met opzet vaak te laat en te slap, of juist veel te overdreven, gereageerd op een gezondheidscrisis? Hoe kan het dat zowel WHO researchers en wetenschappers de meest lachwekkende fouten in hun rapporten hebben gemaakt? Waarom promoot de WHO nog steeds massale vaccinatiecampagnes, terwijl die al in tal van landen dood en verderf hebben gezaaid? Laten we een paar voorbeelden geven.

Coronavirus wekenlang gebagatelliseerd

Volgens de WHO was er slechts ‘matige’ kans dat de corona uitbraak in China zich over de hele wereld zou verspreiden. Daarom was de WHO wekenlang tegen het sluiten van de grenzen en het stopzetten van het vliegverkeer met China. Artsen die pleitten voor het sluiten van de grenzen werden zelfs het zwijgen opgelegd, zo berichtte Sky News Australia. Die fatale inschattingsfout is inmiddels toegegeven. WHO directeur-generaal schreef op Twitter dat het hem ‘bijzonder speet’.

Taiwan eist excuus van Marxist Tedros

Het was bepaald niet de eerste blunder van de Marxist die aan het hoofd van de WHO staat. In een persconferentie beweerde Tedros dat hij ‘racistisch’ was bejegend door Taiwan, dat onder druk van China niet door de WHO erkend wordt. Taiwan had felle kritiek op de WHO geuit, omdat het om dankzij China geen informatie over het coronavirus krijgt, en de eigen ervaringen met het virus ook niet met de WHO mag delen. WHO-adviseur Bruce Aylward verbrak zelfs op schofterige wijze de verbinding toen een Taiwanese journalist hem online om uitleg vroeg.

Fox News: Tedros dankt baan aan China na verbergen cholera uitbraak

Fox News kopstuk Tucker Carlson onthulde twee weken geleden dat Tedros zijn baan vooral dankt aan China, nadat hij eerder diverse cholera uitbraken in Ethiopië had toegedekt, onder meer door deze te bagatelliseren als ‘acute diarree’. De VN verklaarde later dat er meer levens hadden kunnen gered als erkend was dat het een cholera epidemie was. Op 14 januari van dit jaar verspreidde de WHO nog steeds de Chinese propaganda dat er ‘geen mens op mens besmetting’ van het coronavirus plaatsvond. In februari beweerde de WHO zelfs dat het ‘racistisch’ is te zeggen dat het coronavirus uit Wuhan, China, komt.

Tedros was vooraanstaand lid van communistische terreurorganisatie

Tedros voorliefde voor het Chinese regime is te verklaren: hij was in het verleden namelijk voorstaanstaand lid van de gewelddadige communistische partij TPLF in Ethiopië, die in de jaren ’90 op de officiële Amerikaanse lijst van terreurorganisaties stond. Journalist John Martin wees erop dat de TPLF zich schuldig maakte aan ‘systematische discriminatie en mensenrechtenschendingen’ tegen de Amhara etnische minderheden, bijvoorbeeld door hen gezondheidzorg te onthouden. Het ministerie van Gezondheid dat hier toezicht op hield werd geleid door Tedros. In die periode zijn er zo’n 2 miljoen Amhara ‘verdwenen’.

WHO erkent vals rapport over India

In India zou het coronavirus in fase 3 zijn beland en zich over de hele bevolking verspreiden, zo stelde de WHO. Pas nadat een Indiase TV zender om uitleg vroeg, werd toegegeven dat dit niet zo was, en er in India op dat moment alleen enkele clusteruitbraken waren.

Universiteit Oxford stopt met gebruik WHO cijfers

‘Our World in Data’ is een wereldwijd veel gebruikte publicatie van de Universiteit van Oxford. Die is wat corona betreft gestopt met het gebruiken van de cijfers van de WHO, omdat er veel te veel fouten in worden gemaakt. De researchers gebruiken nu de cijfers van het European Centre for Disease Prevention and Control.

Finland zegt dat WHO corona protocol niet werkt

Mika Salminen, een hooggeplaatste Finse gezondheidsofficial, verklaarde dat de ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
65b451970b70c91f 640 euro cash

Hoelang kunnen wij nog betalen met contant geld?

52e9dd454f5baa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e742f78d4954a 640 face mask

Nederland faalde zelf bij aanschaf foute mondkapjes uit China