in

Waarom mogen mensen het goede coronanieuws niet weten? 

Wanneer er slecht coronanieuws te melden is, dan wordt dit met grote koppen gemeld door de mainstream media.

Echter, als er heel goed nieuws is, dan zijn ze in geen velden of wegen te bekennen.

Mensen die deze website bezoeken weten dat wij gek zijn op cijfers. Koele, kille cijfers die nooit liegen en vaak gewoon het werkelijke verhaal vertellen.

Er is een reden dat de media nu bol staan van het aantal coronabesmettingen, want wanneer men in de mainstream media werkelijke cijfers zou presenteren, dan zou iedereen onmiddellijk zien dat de gevreesde pandemie afgewend is.

En dan laten we voor nu even in het midden of het gewoon griep was of toch iets anders, want dat doet eigenlijk niet zoveel ter zake.

Wat wel ter zake doet is het feit dat met de cijfers die hierna volgen niemand nog kan beweren dat er een pandemie heerst. We gaan dat aantonen door middel van een drietal grafieken uit verschillende landen, namelijk Amerika, Groot-Britannië en Nederland. De reden is dat wanneer zich een bepaald patroon in drie landen voor doet op verschillende continenten, dit met zeer grote waarschijnlijkheid ook voor andere landen het geval zal zijn.

We beginnen met de grafiek uit Amerika die het aantal coronasterfgevallen laat zien per leeftijdsgroep vanaf begin februari 2020 tot eind augustus 2020.

Dan zie je dat er na een eerste golf een kleine opleving is geweest en dat het aantal mensen dat nu nog overlijdt aan de gevolgen van covid-19 op zo goed als nul staat. Ze zullen er her en der nog wel enkele coronadoden bij elkaar weten te scharrelen, maar op basis van de volgende grafiek kan je concluderen dat de coronapandemie, als die er al was, voorbij is.

dit

Vervolgens kijken we naar Groot-Brittannië (bronlink) waar ook al maandenlang geen coronadoden meer voor komen. Ook daar doet de pers niets anders dan schrijven over het aantal “besmettingen”, terwijl niemand naar de werkelijkheid kijkt.

Voor Nederland hebben we ook een grafiek met mensen die officieel zijn overleden aan de gevolgen van corona met cijfers afkomstig van het RIVM. Deze grafiek laat de coronasterfgevallen zien van alle leeftijdsgroepen en die je dat er bij ons sinds eind juni al een einde is gekomen aan de pandemie.

dit

Niet alleen tonen bovenstaande cijfers aan dat er een einde is gekomen aan de coronapandemie en dit al maanden geleden, maar het toont nog iets anders aan.

De curves laten een verloop zien zoals je die ook bij een griepepidemie zou verwachten. Ook de kleine opleving later komt normaal ook voor bij de veel mildere zomergriep.

Of het nu griep was of iets anders, het maakt niet uit, want in beide gevallen tonen de grafieken aan dat de “pandemie” over is….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Officier van Justitie die deal sloot met Akwasi werkt samen met KOZP-voorman

NOS: Slechts 3 of 4 kinderen in Moria