in , , , ,

Waarom Nederland niet meer van Nederlanders is

Wat een geweldig betoog heeft Peter Stuivenberg toch weer gepubliceerd op zijn blog Stuivenbergs Wereld:

Ik ga u uitleggen waarom Nederland niet meer van Nederlanders is. De heeft Nederland opgeslokt in een zogeheten Supranationale Staat. En nu heeft de in Nederland net zo veel te vertellen als . En het wordt met de dag erger.

De Supranationale Staat wordt straks een Federatie van Staten. Dan is Holland niet meer van de ‘Ollanders'.

Vervolgens komt er een knappe en beknopte uitleg over alle zeggenschap die we reeds hebben weggegeven en de implicaties daarvan.

En ook op de afsprong komt er een zeer scherpe waarneming over de “Nederlandse identiteit” die nu zo hard onder vuur ligt:

Binnen de toekomstige Federatie van Staten moet het volk zonder morren besluiten uitvoeren. De Europese regeringsleiders menen dat individualisme leidt tot opstand tegen het gezag.  [..] Om deze reden moet de identiteit van iedere onafhankelijk denkende Nederlander (en andere Europeanen) worden afgenomen. [..] Er vindt multiculturele versmelting van volkeren en religies plaats. De identiteit van een volk gaat verloren.

De autochtone Nederlander moet denken als een Europeaan, niet meer als een Nederlander. De enorme hoeveelheid die Europa nu en in de toekomst zullen overspoelen, gaat daarvoor zorgen.

Juist, Nederland en de Nederlandse identiteit moet kapot voor het voortbestaan van de EU. De oorlog rond Piet, Kerst en de Paashaas is dus geen toeval, er is niets grappig aan ‘winterdiner‘ en ‘verstopeieren‘.

Ook de door de EU gecoördineerde migranteninvasie is geen toeval. Scherpe waarnemingen van Peter Stuivenberg, die de moeite van het lezen meer dan waard zijn!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe e-Privacy verordening Europese Telecommunicatiewet

Brussel faalt weer eens hard, ditmaal in de dieselgate