Waarom Nederland niet meer van Nederlanders is

Wat een geweldig betoog heeft Peter Stuivenberg toch weer gepubliceerd op zijn blog Stuivenbergs Wereld:

Ik ga u uitleggen waarom Nederland niet meer van Nederlanders is. De Europese Unie heeft Nederland opgeslokt in een zogeheten Supranationale Staat. En nu heeft de EU in Nederland net zo veel te vertellen als kabinet Rutte. En het wordt met de dag erger.

De Supranationale Staat wordt straks een Federatie van Staten. Dan is Holland niet meer van de ‘Ollanders’.

Vervolgens komt er een knappe en beknopte uitleg over alle zeggenschap die we reeds hebben weggegeven en de implicaties daarvan.

En ook op de afsprong komt er een zeer scherpe waarneming over de “Nederlandse identiteit” die nu zo hard onder vuur ligt:

Binnen de toekomstige Federatie van Staten moet het volk zonder morren besluiten uitvoeren. De Europese regeringsleiders menen dat individualisme leidt tot opstand tegen het gezag.  [..] Om deze reden moet de identiteit van iedere onafhankelijk denkende Nederlander (en andere Europeanen) worden afgenomen. [..] Er vindt multiculturele versmelting van volkeren en religies plaats. De identiteit van een volk gaat verloren.

De autochtone Nederlander moet denken als een Europeaan, niet meer als een Nederlander. De enorme hoeveelheid migranten die Europa nu en in de toekomst zullen overspoelen, gaat daarvoor zorgen.

Juist, Nederland en de Nederlandse identiteit moet kapot voor het voortbestaan van de EU. De oorlog rond Piet, Kerst en de Paashaas is dus geen toeval, er is niets grappig aan ‘winterdiner‘ en ‘verstopeieren‘.

Ook de door de EU gecoördineerde migranteninvasie is geen toeval. Scherpe waarnemingen van Peter Stuivenberg, die de moeite van het lezen meer dan waard zijn!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Hoeveel sterren geef jij aan dit stuk?
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50

Heeft dit stuk toegevoegde waarde? Deel en vertel het verder!!

Reageer mee...

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close