in , , ,

Was redding bengelende peuter door Franse illegalen een vooropgezet spel?

Herinnert u zich de enorme gemediatiseerde hype rond een zwarte illegaal die vorig jaar, in het 18de Parijse arrondissement, een muur beklom om een peuter te redden die aan het balkon hing? Op 20 juni 2018 berichtten wij hier al uitvoerig over.

en de leugenpers gingen toen onmiddellijk in overdrive. Zo mocht Mamoudou op de thee bij Macron, een staatshoofd waardig. Bovendien bezorgde Macron hem onmiddellijk de Franse nationaliteit en een job bij de Parijse brandweer.

Hij werd de nieuwe (opgedrongen) held van de natie (terwijl tientallen Fransen elk jaar mensen redden), met natuurlijk de enige bedoeling om de Fransen te laten denken dat de migratiestromen positieve gegevens zijn.

De man die Mali ontvluchtte – zogezegd omwille van honger en oorlog – keerde enkele dag na zijn ontvangst op het Elysée terug naar zijn land, waar hij in Bamoko, gezeten in een zwarte Limousine, als een rockster ontvangen werd. Tot daar het verhaal.

Maar wat blijkt nu? Het verhaal werd opnieuw opgerakeld omdat vele mensen zich vragen beginnen te stellen bij de sensationele ‘redding’ van de peuter. Is het mogelijk dat een kind van 3 jaar van een balkon valt en zich aan de reling van het balkon daaronder vastgrijpt? Vooraanstaande professoren in de fysica zijn unaniem, dat is onmogelijk.

Eenvoudig uitgelegd (bespaar ons de aangebrachte formules, die u wel kan vernemen in de ’s) komt het hier op neer: de snelheid waarmee een kind van 20kg naar beneden valt is 25km per uur. Tijdens die val moet zijn gewicht maal zes vermenigvuldigd worden. Het vastgrijpgewicht wordt dan 120kg.

Andere vaststelling: het kind van drie zou een gewicht van 25 kg moeten opvangen dat van drie meter hoog naar beneden wordt geworpen.

“Men moet over een bovenmenselijke kracht beschikken”, zo voegt een wetenschapper er aan toe. Bovendien moet een kind van drie jaar al het verstand hebben om zich aan de reling vast te klampen.

Alles wijst er dus op dat de goegemeente nog maar eens bedrogen werd. Het feit dat er zelfs geen onderzoek naar de omstandigheden werd gevoerd, zegt ook al veel. Op zijn minst had het parket kunnen optreden voor kinderverwaarlozing, gezien het kind van drie jaar zogezegd alleen thuis was achtergelaten.

Veel vragen waarop antwoorden moeten komen.

Bekijk hieronder de video’s

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
1 jaar geleden

Toen hij eenmaal had wat hij wilde,kon hij wel op vakantie naar zijn thuisland?Toen was daar opeens geen honger en geen oorlog meer?Kun je zien hoe je besodemieterd wordt,keer op keer op keer!

BAM! weg met je geschiedenis: YouTube gooit het officiële Tweede Wereldoorlog archief offline wegens ‘haatzaaiend’

De Snoopy-maanmodule uit 1969 van Apollo 10 missie is mogelijk gevonden