in , , ,

Was het RIVM als protegé van Bill Gates betrokken bij diens slachtpartij in India?

werd in 2017 voor korte tijd India uitgegooid omdat door zijn tegen 500.000 kinderen verlamd raakten. Dit speelde in de periode 2000-2017.

In die tijd kreeg ook het RIVM tientallen miljoenen van Gates om … een poliovaccin te ontwikkelen!

Hoever zit de wel heel duistere Gates in ons overheidsorgaan, het RIVM? Dan de WHO. schortte onlangs de financiering ervan op omdat de WHO op de hand van zou zijn.

Wij deden onderzoek om deze uitspraak te verifiëren en kwamen erachter dat de WHO helemaal niet op de hand van is, maar dat dit orgaan controleert, simpelweg omdat niet overheden maar de Foundation van Bill Gates de WHO controleert als diens grootste sponsor.

Kijk dit coronajournaal! Want u moet weten wat andere media u niet vertellen!

Lees verder bij de bron: Uitgeverij De Blauwe Tijger


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland heeft zijn eigen Deep State
1 jaar geleden

Het is natuurlijk totaal onacceptabel dat een rijks onderzoekinstituut wat totaal onafhankelijk moet zijn afhankelijk wordt van een externe partij. De burgers betalen dit RIVM en dit instituut laat zich ook nog even betalen door een externe krankzinnige Gates die daarmee bepaalt wat het RIVM zegt … Wat onmiddellijk de vraag brengt hoe het met andere zogenaamd onafhankelijke instituten is. Dit is niets minder dan landverraad.
Dit is krankzinnig !!!!

Het verklaart dat het RIVM zulke vreemde uitspraken doet op diverse terreinen.
Zo heeft het RIVM tegen SP kamerleden gezegd dat chemtrails slechts proeven waren op kleine schaal (SP meldde mij dat zij die info van RIVM).
En op vragen over de schadelijkheid van 5G masten kwam ook het antwoord dat 5G volkomen onschadelijk was.

Het kabinet kan het beste onmiddellijk terug komen van vakantie om dit onmiddellijk uit te zoeken want dit kan natuurlijk niet. Dit is meer dan landverraad. Nederland heeft zijn eigen Deep State.

Heeft de NL overheid wel voldoende kennis in huis?
1 jaar geleden

Op zijn minst moet worden nagegaan wat hier aan de hand is. Vraag is of de overheid wel voldoende overzicht heeft over de NGO’s. Je kunt de regering verwijten maar is dit niet een zeer belangrijke taak van de overheid met al haar duizenden ambtenaren? Want is het niet de overheid die de regering adviseert? Heeft de NL overheid wel de goede mensen in dienst? Mensen met decennia lange ervaring. Zien we de laatste jaren niet juist een enorm gebrek aan kennis bij de overheid ? wat we te veel zien zijn ambtenaren die burgers pesten met een steeds groter aantal flitskasten en camera’s boven wegen. Boetes voor de kleinste overtreding terwijl grote zaken volledig passeren.
De overheid heeft heel veel taken geprivatiseerd maar heeft die overheid nog wel overzicht behouden of is alles weg? Ik vrees dat laatste. En zo’n groot gemis heb je niet in een paar jaar terug.

Ik vrees dat als we verder prikken de overheid en regering volledig geïsoleerd staan en volledig onder de invloed van banken en grote bedrijven opereren. Denk maar eens na over CO2, uitfaseren aardgas, gas gestookte centrales, windmolens, stikstof, 5G, medische industrie, immigratie en integratie, delegatie taken naar de EU ….
Allemaal zaken waar de overheid veel kennis over zou moeten hebben maar waar zij dat niet (meer) heeft …..

Het is in en in triest hoe het zover is gekomen …..

D
1 jaar geleden

De overheid heeft al vanaf dat nederland samen ging met de eu al laten zien welke kant ze staan ( alles voor liegen en bedriegen) als men denk dat alles weer bii het oude zou komen hebben ze het mis! SUCCES MET HET OUDE LEVEN!

Je mag en moet altijd een mond kapje dragen en je moet of mag straks niks meer!

Nooit meer vliegen!

Maarr vergeet niet ruil je vlieg reisjes in voor schijn vrijheid.

Dus ook geen kinderen want die kan je niet meet krijgen!

Coronacrisis of niet, de Tweede (slaap)Kamer gaat lekker met vakantie

Artsen eisen stop lockdown omdat dit ons immuunsysteem verzwakt en opgeklopte cijfers