in , , , , , , , ,

Wat als het nu toch allemaal één groot rookgordijn is?

Er hangt een soort niet precies te definiëren dreiging in de lucht. Je weet dat er iets onplezierigs gaat komen, maar je weet niet precies wat.

Dat er iets onplezierigs gaat komen staat vast, want de Endgame is begonnen en in volle gang. Het eindspel, waarbij de satanische sekte de teerling heeft geworpen en er voor haar geen weg terug is.

Er zijn op dit moment een aantal ontwikkelingen gaande die, als het even tegenzit, onze totale wereld nog verder op zijn kop kunnen zetten.

Wat opvalt is het fanatisme waarmee Israël weer ageert richting en de incidenten die de afgelopen weken plaatsvonden in de Perzische Golf.

Ministers van Buitenlandse Zaken van de Groep van Zeven rijke economieën zeggen dat de internationale vrede en veiligheid bedreigt en dat al het beschikbare bewijsmateriaal aantoont dat Teheran achter een aanval zat op de tanker Mercer Street vorige week. “Al het beschikbare bewijs wijst duidelijk naar Iran. Er is geen rechtvaardiging voor deze aanval”, aldus de verklaring van de huidige G7-voorzitter, Groot-Brittannië.

In de gedrukte Telegraaf stond vorige week vermeld dat nog een dag of tien is verwijderd van het maken van genoeg verrijkt uranium om een mee te kunnen produceren.

Hoe logisch is het dan dat Iran, enkele dagen voordat ze hun langverwachte zouden hebben, een aanval uitvoert op een Israëlisch schip?

Niet erg, maar dat mag de pret niet drukken, want is schuldig en ook aan de beschietingen richting Israël vanuit Libanon.

Als er een bepaalde strijd ontbrandt in dat gebied, dan is het over en sluiten met de olietransporten vanuit die regio en zou dat Klaus Schwab en consorten niet heel goed van pas komen?

Wanneer er problemen ontstaan met olieleveranties, dan schiet de complete wereld spontaan in paniekmodus en beurzen zullen kelderen. Als dit wat langer duurt, dan kan dit zelfs verregaande kettingreacties veroorzaken.

Dat is één verontrustende kant voor de stabiliteit op aarde, maar er is er nog één en dat is China.

Dan niet in de vorm van een dreigend gevaar voor ons in het westen, maar een gevaar dat het complete land binnenkort weer stil komt te liggen vanwege de deltavariant.

Er verschijnen nu berichten dat de Chinese deze uitbraken op geen enkele manier onder controle schijnt te krijgen en dat hele delen van het land zich nu alweer in een lockdown situatie bevinden.

De situatie schijnt dermate belabberd te zijn dat er nu zelfs wordt gesproken als een situatie die bedreigend is voor de communistische partij, dit, omdat het volk het gevoel heeft dat ze zijn bedonderd.

Als dit zich verder uitbreidt, waar het nu naar uitziet, dan wordt de goederenstroom vanuit China richting westen opnieuw drastisch verstoord.

Stel dat we tegen de tijd dat de herfst begint, dan ook nog eens met het volgende te maken krijgen.

vicieuze corona cirkel

Om dan nog maar even te zwijgen over de dreigingen van het WEF voor wat betreft cyberaanvallen.

Daar zitten we dan in de late herfst. Waarschijnlijk met een nieuwe lockdown, een nieuwe avondklok, overal opduikende vaccinatieverplichtingen, een oliecrisis met een haperende goederenaanvoer vanuit China en delen van de internet infrastructuur die regelmatig wegvallen.

Een economie die opnieuw razendsnel naar beneden keldert en massale protesten van de burgers, waarbij ook Nederland en helaas het leger in moeten schakelen om de groeiende stroom “wappies” in toom te houden.

En dan komen we toch even terug bij John Moore en zijn theorie dat het allemaal …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

3.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Antarctisch zee-ijsherstel verrast wetenschappers … Klassieke desinformatie techniek van niet vertellen

Britse medicijnregulator MHRA wordt gefinancierd door de Gates Foundation