in ,

Wat een gepruts! Storing in corona-database: bron- en contactonderzoek kwijt

Door een storing in de waarin informatie over geteste coronapatiënten wordt opgeslagen, waren belangrijke gegevens van het bron- en contactonderzoek kwijt. Het RIVM erkent het probleem.

Susan van den Hof, hoofd van het Centrum voor Epidemiologie en Surveillance van Infectieziekten: ,,Zijn het geteste mensen die in de zorg werken? Op scholen? Of kinderdagverblijven? Die informatie hebben we nu niet uit deze database.’’

Op basis van de gegevens over uitgevoerde tests en positieve testuitslagen bekijkt het RIVM of er groepen personen zijn die meer risico lopen.

Oorzaak van het probleem is volgens het RIVM de database van CoronIT, het speciaal voor corona opgerichte it-systeem waarin kenmerken worden opgeslagen van positief geteste coronapatiënten.

Van vorige week maandag tot afgelopen zondag zijn er 73.000 mensen getest. Van den Hof: ,,De database is zo groot geworden, dat het problemen geeft. Het gaat om de testuitslagen en gegevens van 370.000 mensen, getest sinds 1 juni. Dat aantal neemt nog ….

Lees verder bij de bron: privacynieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ik kan de overheid (en de media) niet meer vertrouwen !!!
10 maanden geleden

Tja ….zou het kunnen dat de data zaken uitwezen die er op wezen dat het CV helemaal niet zo erg was … en dat alle mensen onmiddellijk CV patient werden benoemd? Of dat er zaken in zaten die op geen enkel punt de beslissingen rechtvaardigen die door de overheid zijn genomen. Hadden al lang alle waarschuwingen moeten zijn ingetrokken?

Hadden we in het verleden ook niet filmrolletjes die plotseling allemaal overbelicht waren … Was dat niet Shebrenica?

En een MH-17 waar volledig afwijkende verslagen van binnenkomen en waar de overheid blijft volhouden dat het die boze Russen waren die de MH-17 uit de lucht schoot.

De vervelende situatie op dit moment is dat je de regering (en aanverwant NNG’s) op geen enkel punt nog vertrouwt. Zover is het gekomen … En de media? Die zwijgen in alle toonaarden.

10 maanden geleden

What makes this pandemic unprecedented is not the virus but the response to it. Read my blog “Covid19 Science Uncensored”; interviews and articles related to #covid19 #coronavirus. 
“The currency of control is Fear” 
https://mdvrdrmnblog.wordpress.com/2020/07/07/the-currency-of-control-is-fear/

Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in kroketten en bitterballen, de NVWA vindt het wel best

Farmers Defence Force kondigt landelijke actiedag aan op 22 juli, dat wordt thuis werken!