in ,

Wat een land: Fietsers bekeurd bij kruising Maliebaan, rij van meer dan 100 meter voor verkeerslichten

via http://www.duic.nl/nieuws/weer-tientallen-fietsers-bekeurd-bij-kruising-maliebaan-rij-van-meer-dan-100-meter-voor-verkeerslichten/

Er zijn vanochtend weer tientallen fietsers beboet bij de oversteek van de Maliebaan bij de Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat vanwege het negeren van het rode verkeerslicht.

De roodlichtcontrole van vanochtend zorgde voor meterslange wachtrijen. Op de Nachtegaalstraat stond regelmatig een rij langer van 100 meter voor het verkeerslicht.

De agenten ter plaatse bleven volhouden dat ze er stonden voor de verkeersveiligheid. Bij klachten over de verkeerssituatie moesten de fietsers zich maar melden tot de gemeente.

Lees verder via De Utrechtse Internet Courant.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Zum Kotzen
3 jaren geleden

Het aantal Nederlandsers die het land ontvluchten wordt ieder jaar groter. De autochtone Nederlander wel te verstaan. Ze zijn Nederland meer dan zat. En volledig terecht. Een doodziek land met oneindig veel regels. De politie beroept zich op de Gemeente en de Gemeente beroept zich op Den Haag en Den Haag zegt dat het van Brussel moet.
Hoe is het mogelijk dat een slim volk deze onzin accepteert??
NL MENSEN SNAPPEN NIET DAT ZE MASSAAL DE STOPLICHTEN MOETEN NEGEREN !!! ZO SIMPEL KAN HET ZIJN !!! EN WAT OOK PRIMA WERKT IS DIRECT OMKEREN NAAR HUIS. DAAR KAN DE NL OVERHEID VERRASSEND SNEL ZIJN !!!

Democratie is nu echt weg: Officieel! EU-keurmerk voor politieke partijen

Hoe gemeente mag knutselen met de meest kwetsbaren