Wat heeft 20 jaar euro ons opgeleverd?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!! schreef:

  Dit is een aardig verhaal …. maar niet de waarheid en veel te soft geschreven. De EU is heel bewust opgezet door partijen achter de schermen met als doel een wereldregering op te zetten. Bewijs daarvoor is te vinden door te kijken wie er achter de schermen actief waren zoals topmensen die ook actief waren in de N**I beweging en die documenten opstelden die vrijwel letterlijk konden worden overgenomen van de plannen van de N**I’s. Ik praat over de bedrijven als Bayer, KruppThyssen en IGFarben. Dezelfde bedrijven die ook de topmensen van de Duitse regeringen leverden. Zoek maar na op internet. Het argument naar de burgers was veiligheid maar daar had het helemaal niets mee te maken, want het waren de banken en de elite die achter de schermen altijd de oorlogen begonnen. Ook WWI en WWII.

  De gemeenschappelijke munt was alleen bedoeld om zoveel mogelijk een situatie te creeren waaruit het moeilijk terugkeren zou zijn. Verder zijn vanaf het begin de grote winsten naar de banken en multinationals gegaan. Vanaf het begin is het doel van de EU geweest om langzaam toe te werken naar een wereldregering met de naam de NIeuwe Wereld Orde en om stapje bij beetje meer bevoegdheden van de dan nog souvereine staten naar de EU te verschuiven …. zonder enige inspraak van de burgers.

  De naam NWO staat voor een fascistische staat waar burgers niet meer zullen zijn dan slaven en waar de absolute macht ligt bij een zeer kleine groep. Het is pas recent dat Merkel en Macron openlijk toegeven dat dat is waar zij voor staan en zij zeggen openlijk dat landen moeten afzien van souvereine staten. Wat zij nu zeggen is de burgers nooit verteld en zij hebben nooit mogen stemmen over EU zaken. Referenda zijn bij herhaling ter zijde gelegd. Rat Rutte heeft nog nooit de waarheid gesproken en ik houd Rutte voor een landverrader.
  De immigratie van grote aantallen immigranten uit Afrika heeft geen ander doel om de EU van binnen uit kapot te maken. En het heeft niets te maken met menselijkheid en zeker niet om de economie te versterken …. De ervaringen met moslims over de afgelopen 60 jaren zijn meer dan duidelijk.

  Zie: https://www.youtube.com/watch?v=7Fg-8XC4JLo

  Om te besluiten: de burgers zijn er helemaal niet op vooruit gegaan. Integendeel !!!
  De Eu praat inmiddels zelfs een EU leger.
  Sterker: de EU is de grootste bedreiging die de wereld ooit heeft gezien.

Heb jij er iets over te zeggen?