in , ,

Wat men niet vertelt over vaccinveiligheid, wat je wel zou moeten weten

53e7d7414950ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c712d7ed0974e 640 vaccin

Afgelopen week verschenen er veelbelovende berichten over het nieuwe coronavaccin dat 90% effectief zou zijn. Del Bigtree, producent van Vaxxed, zet kritische vragen bij het versnelde medische onderzoek en de vaccinveiligheid. Angie Blake van Real Deal Media sprak met hem.

Del Bigtree is een van de meest vooraanstaande figuren van de Vaccine Risk Awareness Movement. Hij doet al zo’n 12-14 jaar onderzoek naar vaccins en andere farmaceutische producten. Dat begon toen hij met zijn CBS televisieshow ‘The Doctors’ op kritische wijze farmaceutische giganten en bedrijven zoals Monsanto in het nieuws bracht. In die tijd ontdekte hij dat farmaceuten soms willens en wetens medicijnen op de markt brachten, waarvan ze wisten dat het voor sommige mensen zeer schadelijk of dodelijk zou kunnen zijn en als gevolg later miljoenen dollars aan schadeclaims moesten uitkeren.

Van pro-vaxxer naar criticus

Destijds was men in deze televisieshow een voorstander van vaccinaties. Dat veranderde voor Del Bigtree toen hij in contact kwam met een ouder wiens kind vaccinatieschade had opgelopen. Via een klokkenluider bij de CDC (Centers for Disease Control) kreeg hij bovendien te horen dat men daar de gebruikelijke veiligheidsvoorschriften bij het testen van vaccins niet in acht zou nemen. Uiteindelijk was dit voor hem aanleiding om deel te nemen aan de documentaire Vaxxed, hetgeen tevens het einde van zijn carrière bij CBS was.

Bij de eerste vertoningen van de docu Vaxxed vroeg Del Bigtree na afloop aan het publiek wie van hen een kind had met vaccinatieschade. Hij had verwacht dat er zo’n 6 tot 10 mensen zouden opstaan, maar in werkelijkheid stonden zo’n 80 mensen op, drie vierde van het publiek. Toen kwam hij er ook achter dat elk vaccin kan leiden tot ernstige schade of dodelijke slachtoffers. Na jaren onderzoek durft hij nu te beweren dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat vaccins veilig zijn. De in de medische wereld gebruikelijke gouden standaard van een dubbel blind placebo-test, wordt bij de ontwikkeling van vaccins simpelweg niet gehanteerd.

Met zijn nieuwe platform The Highwire onderzoekt hij allerlei zaken omtrent de coronacrisis, farmaceutische industrie en vaccins in het bijzonder. The Highwire heeft ook een eigen juridisch team die tegen de farmaceutische industrie procedeert. Tot nu toe hebben ze inzake vaccinveiligheid al vier rechtszaken gewonnen, nadat ze het opnamen tegen grote organisaties zoals de FDANational Institutes of Health, CDC en de US Department of Health and Human Services.

Het gevaar van een immuunsysteem dat in overdrive gaat

Hij is dan ook uitermate sceptisch over de introductie van het nieuwe coronavirus, hetgeen voor hem aanleiding was om dieper in de achtergrond van het medisch onderzoek te duiken. Hij beweert dat er al een kleine twintig jaar onderzoek is gedaan om een veilig coronavaccin te ontwikkelen, hetgeen tot voor kort nog niet gelukt is. Dat kreeg vooral aandacht rond 2003-2005 met de eerste Sars-corona-epidemie. In de zoektocht naar een dergelijk vaccin ontdekte men het fenomeen immuunversterking (immune enhancement), waarbij het immuunsysteem in overdrive gaat.

Del Bigtree vertelt in onderstaand interview dat de studies met dieren aanvankelijk veelbelovend leken, toen deze goed op het vaccin bleken te reageren. Bloedonderzoek toonde bovendien aan dat ze ook antistoffen tegen het virus hadden ontwikkeld. Bij dierproeven gaat men soms nog een stap verder en stelt men de dieren bloot aan het virus, de zogenaamde challenge studie, om te zien of het vaccin werkt. Op dat moment bleek dat de antistoffen de cel niet zozeer beschermden tegen het virus, maar het virus juist diep in de celkern lieten binnen dringen.

Het veroorzaakte een cytokine storm, hetgeen soms ook bij huidige Covid-19-patiënten het geval is. Het resulteerde in ernstige ademhalingsproblemen en orgaanfalen, met catastrofale gevolgen. Op basis daarvan concludeerde men in die medische studies toen al dat men met dit vaccin uitermate voorzichtig zou moeten zijn met medisch onderzoek op mensen.

Door alle haast staat vaccinveiligheid coronavaccin nog meer onder druk

Dit is de achtergrond van het huidige coronavaccin, dat men nu in alle haast aan het produceren is. The HighWire heeft recentelijk een rechtszaak aangespannen om de testresultaten van producent Moderna boven tafel te krijgen en is verbaasd dat de farmaceut geen enkel onderzoek schijnt te hebben gedaan hoe men het fenomeen immuunversterking (een overreactie van het immuunsysteem) kan voorkomen.

Over AstraZeneca schrijft The Highwire: “Meer recentelijk meldde Reuters dat AstraZeneca juridische bescherming heeft gekregen tegen toekomstige aansprakelijkheidsclaims met betrekking tot het COVID-19-vaccin. Dit schokt niemand die de lange staat van dienst heeft gevolgd van slechte vaccinveiligheidswetenschap en de weigering van fabrikanten om achter hun product te staan.”

Del Bigtree maakt zich dan ook grote zorgen over de snelheid waarmee het nieuwe coronavaccin ‘getest’ en geproduceerd wordt. De haast en drastisch verkorte testperiode kan volgens hem catastrofale gevolgen voor de volksgezondheid hebben. De ziekte heeft een IFR (infection fatality rate) van ± 0,25%, waarbij 99,75% de ziekte overleeft. Het sterftecijfer zou door het vaccin veel hoger kunnen liggen, omdat het vaccin als een katalysator kan werken (zo blijkt uit eerdere studies), als er wederom sprake is van een overreactie van het immuunsysteem.

Zelfs als het nieuwe vaccin niet direct leidt tot immuunversterking, weet men nog helemaal niet wat er gaat gebeuren wanneer het COVID-19-virus gaat muteren en hoe het lichaam op de nieuwe virusvariant reageert.

Wereldwijde vaccinatie-agenda en zeggenschap over eigen lichaam

De enorme haast om dit vaccin op de markt te brengen heeft volgens Del Bigtree te maken met een wereldwijde agenda van de WHO om de hele wereldbevolking te vaccineren. Door het toegenomen bewustzijn over de ongewenste neveneffecten rond vaccinaties en dalende vaccinatiebereidheid, zag men deze agenda in gevaar komen. Men gebruikt nu de pandemie en bijkomende angst om het plan alsnog versneld te implementeren.

Del Bigtree benadrukt het belang om zelf te kunnen beslissen om wel of geen vaccin te nemen, ongeacht of iemand nu wel of geen voorstander is van vaccinaties. Anders is ons lot ‘voorgoed’ in handen van farmaceuten of mogelijk (toekomstige) corrupte politici. We moeten volgens hem altijd de macht en zeggenschap over ons eigen lichaam blijven houden.

The Highwire

https://youtu.be/-MGGDcIvwog

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e0d6434d57ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c76277ed3914c 640 vuur

Armeniërs steken hun huizen in brand: “Turken gaan onze huizen niet krijgen”

EU Dictatorship

EU geeft zichzelf macht tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten