We Are Here zetten ondernemer Ozcan uit eigen pand, eruit anders “bellen we de politie”

Chips en Popcorn

Bericht van AT5, u moet maar even kijken. Het is niet dat dit nieuw is in de hoofdstad. De krakende illegalen van We are here maken al langer met rugdekking van het Amsterdamse college de dienst uit in 020.

Taart en slingers slippers in -West, waar de young and urban stadsvernieuwers van We Are Here weer eens een pandje gekraakt hebben. Jammer dat ondernemer Salih Ozcan het feestje niet meeviert en rare dingen wil, zoals zijn (door de krakers vervuilde) eigendom betreden.

“Zodra de ondernemer de ruimte wil betreden, slaat de vlam in de pan. Een aantal van de krakers komt op Ozcan afgestormd en zegt dat hij het pand onmiddellijk moet verlaten: ‘Anders bellen we de .'”

En wat zegt de politie? “De politie laat weten nog niet specifiek op deze zaak te kunnen reageren, maar dat er niet met spoed ontruimd gaat worden. Gemiddeld moet een eigenaar voor een ontruimingsprodedure zes weken wachten.”

Lees verder bij de bron: GeenStijl en TPO.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar: Nieuwe wet maakt dwangbehandeling in eigen huis mogelijk

Dat ging snel: Helft Nederland heeft slimme bespioneer meter