in

We gaan door een periode van intellectueel terrorisme

Wat een geweldige rapportage.

Gearoid O’Colmain slaat de spijker continu op de kop van begin tot het einde van dit interview (10 min). Hier is een betoog waarin wordt uitgelegd dat we worden bang gemaakt door de overheid, dat de huidige vluchtelingencrisis ‘coercive engineered migration‘ is gericht op het destabiliseren van Europa, dat de aanslagen een direct gevolg van eigen buitenlandbeleid zijn en dat de VS en Israëlische politieke elite hier middels corrupte inlichtingendiensten een vuil spel aan het spelen zijn(zowel in als in Europa).

 

Er woedt inderdaad een oorlog

Wat een vooruitziende blik had Timmermans toch… niet? Precies één dag van te voren. Er woedt tegenwoordig inderdaad een oorlog, een wereldwijde neo-imperialistische/kolonistische oorlog. Een oorlog die is gericht direct tegen de gewone bevolkingen voor het verkrijgen van meer macht voor een zeer klein aantal wereldwijd heersende elite met voor ons nadelige intenties. O’Colmain stelt en beantwoord prangende vragen als: waarom wordt de destabiliserende immigratie niet gewoon een halt toegeroepen? En: Waarom wordt de politieke destabilisatie niet gestopt? Gearoid O’Colmain maakt in het interview de antwoorden logisch inzichtelijk en aannemelijk.

Ook Corbett helpt de gebeurtenissen te ontcijferen, in zijn ‘open source’ onderzoek is onder andere deze mooie zin verzameld:

ISIS, the terrorist group in Iraq and Syria fostered, funded, armed,equipped and trained by the United States, its Gulf allies, Turkey andIsrael has reportedly taken responsibility for the attacks.

Bekijk de links, alleen al de bekentenis onder het woord ‘fostered’, waar Michael Flynn, een hoge official uit de inlichtingendienst, toegeeft dat de opkomst van ISIS een bewuste keuze van Washington was. Een prangend voorbeeldje is bijvoorbeeld de ondertussen alom bekende Toyota ISIS trucks, die zijn geleverd door Washington. Als ISIS primair een Amerikaanse inlichtingendiensten aangelegenheid is, dan is een aanslag door ISIS uiteraard ook een Amerikaanse aangelegenheid. Gezien dat Frankrijk (en de EU en NL) een gewillig participerende overheid zijn… Deze feiten maken de aanslag in Parijs direct al een valse vlag aanslag. Daarnaast is er ook weer sprake van voorkennis door partijen die deze voorkennis niet zouden moeten hebben.

Coercive engineered migration

Wat is ‘engineered migration‘ en ‘coercive engineered migration’ [pdf link] eigenlijk?

Dwingende georganiseerde migratie (en door dwang gedreven migraties) zijn “die grensoverschrijdend volksverhuizingen die opzettelijk tot stand worden gebracht of worden gemanipuleerd, om politieke, militaire en/of economische concessies te induceren van een doelwit staat of van doelwit staten.
Zulke migraties in welke (reëel of in dreigement) de instroom van wordt gebruikt om veranderingen in gedrag tot stand te brengen en/of economische zij-winsten te innen van een doelwit staat.

Het spel van Turkije wordt in deze context ineens volledig duidelijk, Turkije gebruikt hier coercive engineered migration als afpers-middel voor financieel gewin als vooral ook toegang tot de EU. Dat is een zeer duidelijk motief. Het lijkt mogelijk dat Turkije ‘slechts’ een reeds op gang gebrachte stroom van vluchtelingen manipuleert (bewust georganiseerd doorstuurt) voor keiharde winst, maar zoals u bij de links van Corbett kon lezen ging het spel van Turkije wel wat verder dan dat, zie het magische woord: oliehandel.

Opgemerkt moet worden dat het doelwit van de roof/afpersing niet synoniem hoeft te zijn met de vluchtelingen ontvangende staat; in dergelijke gevallen noemen we deze staten ‘derden’. Wanneer het doelwit van de afpersing niet de vluchteling ontvangende staat is, dan wordt de ontvangende staat ook wel de gastheer genoemd.

Het kan dus best zijn dat Nederland ‘slechts’ een gewillig participerende derde partij gastheer staat is, maar dat de EU hier het werkelijke doelwit is. Al lijkt in dit geval Nederland ook een doelwit staat, gezien het gedrag van Rutte en co.

En ook de EU is uiteraard weer al te gewillig aan het participeren in dit spel. De EU willen meerdere legale vluchtelingenstromen tot stand brengen, vluchtelingen gratis vliegtuigtickets naar gewenste gastheer staat verstrekken, EU paspoorten gaan uitdelen, etc. De EU werkt zeer gewillig mee in de destabilisatie en is daardoor een bewust onderdeel van het probleem en zeer zeker geen onderdeel van de oplossing.

Newspeak: Dissidentie = ?

Nu is gestart, volgens O’Colmain, een campagne door onze overheden tegen dissidentie, en die campagne zal flink opgevoerd. Wat is Dissidentie precies?

Een dissident is een individu dat zich, al dan niet samen met gelijkdenkenden, verzet tegen de overheersende opvattingen of beleidslijnen op politiek, religieus of sociaal gebied. De term werd vooral bekend om mensen aan te duiden die zich verzetten tegen de politieke lijn in totalitair geregeerde landen. Dissidenten konden daar te maken krijgen met langdurige straffen, verbanning of opname in een ‘psychiatrische’ inrichting. Dissidentie neemt meestal de vorm aan van niet-gewelddadig verzet.

Een vorm van politiek extremisme dus, van het type ‘with us or against us’. Terrorisme en dissidentie zullen dus steeds vaker als één gezien gaan worden, en als je vragen stelt over de realiteit van de Europese politiek ben je verwijtbaar als een terrorist. Hieruit volgt een soort ‘oorlog’ tegen hen die intelligente en rationele analyse doen en kritische (en dus ongewenste) vragen stellen.

Intellectuele terrorisme

De politiek en de media zullen rationele denkers en vragenstellers steeds vaker als paranoïde/gestoorde complot theoretici wegzetten. O’Colmain noemt deze uitwas van politiek extremisme het ‘intellectueel terrorisme’, en dat is een aanval tegen de rationeel nadenkende medemens en tegen de alternatieve media. Intellectuele Terrorisme:

Het intellectuele terrorisme is een vorm van totalitarisme en verloopt volgens drie fases. Ten eerste wordt er een archetype van het kwaad geschapen: de fascist, de kapitalist, de xenofoob, de moraalridder. Deze etiketten gaan vervolgens de realiteit vervangen en zijn onbeperkt inzetbaar. In een tweede fase wordt de tegenstander geassimileerd met het etiket. Tenslotte wordt hij gediaboliseerd, geïntimideerd, geculpabiliseerd en gediskwalificeerd. Sévillia [red. Jean Sévillia, een auteur] beweert niet dat dit systeem een bewust georganiseerd complot is, het is veeleer een ‘blinde machine’. Wel is het zo dat vooral links deze technieken blijft hanteren, maar ook rechts laat zich in deze niet onbetuigd.

Het is in dit geval alleen wel degelijk wel bewust zo georganiseerd. Je kan de onzichtbare hand uiteraard niet altijd zien acteren, maar dat betekent niet dat controle organisaties alsTavistock Institute, de Jesuiten, de Royal Institute of International Affairs, de Trilaterale Commissie, de Council on Foreign Relations en dergelijke geen actieve rol spelen en bewust worden ingezet voor het vergaren en uitbreiden van controle en macht. Hoe zat dat ook alweer met dat meisje die door een Syrische jongen dat werd gered tijdens een vuurgevecht in Syrië? Volledig nep. Onthoofdingsvideo’s? Opgenomen voor green screens. Het is allemaal doelbewust verspreide propaganda en de journalisten verspreiden de propaganda, gewillig participerend. U bent het doelwit in deze acties.

Gecontroleerde oppositie

Houd je dus vast voor significant meer propaganda, social engineering en gedachtenpolitiegericht tegen de Europese samenleving en tegen het stellen van vragen die zeer nodig gesteld dienen te worden. Je ziet het nu al in Nederland: iedereen die kritische vragen heeft wordt direct in het extreem-rechtse Wilderskamp weg te stoppen. Wilders betreft wat mij betreft een succesvol voorbeeld van gecontroleerde oppositie.

De [hier acterende machten] weten dat er oppositie is. Om die oppositie de wind uit de zeilen te halen en de stromingen te controleren, organiseren ze zelf oppositie. Zo probeert de gecontroleerde media verschillende doelgroepen aan te spreken en ze subtiel door middel van bepaalde woorden, beelden en indrukken enz. een bepaalde kant op te sturen.

 

Zie ook de Corbett Report over de ISIS false flag in Parijs

Zie ook het ‘open source’ onderzoek aldaar.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoppa! Wij Nederlanders betalen het meest van iedereen aan de EU!

Poetin ontmaskert Turkije als bondgenoot van Islamitische Staat