in , , ,

We gaan naar de stembus in augustus?

Helaas, ze komen er niet uit, te veel versnippering en heel veel haantjesgedrag ! D’66 o.l.v. Mannetje Pechtold heeft de kaarten in handen en hij doet het mogelijke om de formatie te traineren.

Het lijkt op een spannende soap, echter het is niet meer dan een kleuterklasje wat hecht aan het pluche.

VVD,CDA,D’66 en Groenlinks gaan niet samen door een deur, want winst maken en milieu gaan hand in hand. Zoals gebleken is na de terugtrekking van de VS uit het klimaatakkoord.

De mens heeft geen invloed op het totale milieu wel op zijn eigen omgeving ! Er is gewoon geen draagvlak. net als de zure regen is de “Global warming”een zeepbel gebleken, of moet ik zeggen een melkkoe ? het verhandelen van emissies in CO2 is gebakken lucht, of luchtverkoop. Ik heb er 5000 jij ook, maar je stoot meer uit dus als je er 300 verkoopt haal ik de doelstelling. Je bereikt er effectief niets mee, wel een gevulde staatskas ! En dat is een slecht ding.

Temeer dat wetenschappers ook niet staan te juichen over dit plan, een natuurlijk verloop wordt er gezegd, het wordt juist kouder in bepaalde regio’s, zonnevlekken die ontbreken. Allemaal feiten die wijzen naar een ( kleine) ijstijd.

die volledig is gebouwd op Olie en op andere bubbels storten langzamer maar zeker in. De economische situatie is met Trump aan de macht verbeterd. Maar het bank en verzekeringswezen die zien hun beleggingen verdampen en dat is weer slecht om lucht te verkopen. De oude elite is de macht kwijt en probeert nu Trump in diskrediet te brengen zodat ze hun status quo kunnen voortzetten dan wel herstellen.

Ondertussen zijn ze in Europa nog niet zo ver, de schok was te groot en het stuurloze monster wat EU heet is op drift. het begin van het einde. Brexit wordt teruggedraaid door derden, althans dat is de bedoeling. het wordt spannend ! heeft een nieuwe puppet, maar de kiezer wil niet meer, de lage opkomst bewijst het. geen verandering aldaar wat wrijving met Duitsland tot gevolg heeft. bereid U maar vast voor op een conflict, niet gewapend hoor, maar wel het einde van de EU. daarna komt om de hoek kijken die nu via Oekraïne een doorgang heeft gevonden. Het Oostblok zal zich uitbreiden naar het westen de komende 50 jaar.

Ondertussen in Nederland zijn wij nog steeds het braafste jongetje of meisje, of eigenlijk meer een slet die met alle winden mee wil waaien ! Waarom ? Omdat er en macht te verdelen valt en Hollanders zijn bij uitstek gek op geld. Lijken vallen uit de kast dadelijk, daarom loopt die formatie niet lekker en Groen links ? Die stamt af van de CP ( Communistische Partij ) Die moet kapot ! De VVD is bij uitstek de partij die dat kan. Door list en bedrog, zo ging de ook al ten onder en niet te vergeten het CDA 6 jaar geleden ! nee er komt dit jaar geen nieuw kabinet !

Versnippering, verdeeldheid en uitsluiting zijn de Credo’s. Daar winnen we de oorlog niet mee, laat staan dat de burger iets te vertellen valt. Nu de grote broer “De VS” ernstig ontbreekt zijn ook wij stuurloos. en verzekeraars zullen opnieuw omvallen, de houdt op te bestaan evenals het geld en de “samenwerking”. Reddingsplan ? Dat is er niet, terug naar het oude de EEG met de ECU voor internationale handel en de burger weer de landelijke munt ? Het komt eraan, maar zoals wij 50+ ‘ers de wereld gekend hebben zo wordt het niet meer. Meer armoede, meer opnieuw het wiel gaan uitvinden. Onze kinderen zijn verslaafd aan de vermakelijkheden van de informatica, dat gaat wegvallen, dus dat je kind weet hoe ze vuur moeten maken, hoe ze voedsel moeten verbouwen. Omarm de genetica die gewassen maakt die ziektevrij zijn. Ze smaken wel niet, maar ze voeden wel !

Maar eerst naar de stembus, en wel in augustus, want ze zijn wel hebberig in Den Haag ( en zuinig) maar zeker niet gek. Trekken aan een dood paard helpt niemand en Nederland met zijn 13 regio’s zit in heel zwaar weer. Burgers morren en zijn verdeeld. Stem eens links, met dat rode potlood. Ga als 1 blok achter elkaar staan en zorg voor goede collectieve zorg, onderwijs, nuts en woonruimte. Vervang het politieke stelsel in links , rechts en midden, laat het geld voor wat het is. Ga voor geluk en collectiviteit ! Stem verstandig en niet uit protest ! Vervang daarna de en de financiële instellingen. De wereld is veranderd, dit is WEST Europa, niet langer een lidstaat van de VS !

Lees verder via de Bron: We gaan naar de stembus in augustus !


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

#inlegvelletje: Heel Oekraïne, welkom in Nederland Gratisland!

Het foefje van Justitie om criminele asielzoekers niet uit te zetten!