in , , , ,

We leven in vreemde tijden, blik op een weekje nieuws

Een weekje het nieuws volgen geeft een zeer bizar beeld van onze wereld. Een soort bloemlezing van het nieuws van afgelopen week.

Wat zien we in het nieuws: EU wil nu gratis vliegtuigvluchten gaan aanbieden aan Syriërs en andere mensen die graag naar West Europa willen. Jawel, nu dus vliegtuigtrips op uw kosten. Je hoeft voor de EU geen enkele moeite meer te doen: illegaal een universiteitsdiploma kopen, aanmelden bij de EU, gratis vliegtuigticket boeken, inchecken en vervolgens uitstappen in het EU-land naar wens. Mits er uiteraard wel gratis halal-voeding wordt verstrekt, niet te landelijk ligt, het warm genoeg is, er voldoende recreatie-mogelijkheden zijn en het niet recht tegenover het politiebureau is. Ja, de migratiecrisis wordt gebruikt als oorlogsmiddel. Iets over het maximaliseren van ontwrichting in Europa door de EU? Vergeet niet, we zitten midden in een langdurige staatsgreep. Dus zing mee in koor: Weg met ons.

De oplossing van de tweede kamer? Ingrijpen in fout EU-gedrag? Nee. Zelf oneigenlijke vluchtelingeninstroom proberen te beperken? Ook niet. terugsturen? Dat mag uiteraard niet van de EU. Eens voor vrede zorgen in ? Neen! Echte vluchtelingen scheiden van de gelukszoekers? Nope. Plannen maken voor het beperken van problemen? Nee hoor. Een brief schrijven om de Nederlanders tot rust te manen? Ja, dat wel! Echt waar, het is te zot om waar te zijn. En ja, dat polariseert, zeker steeds die eenzijdige berichtgeving door de NPO.

Kennelijk moeten we het hebben van Rusland, want door Russisch optreden (tegen de door de VS gesteunde, getrainde, gefinancierde en door wapens voorziene terrorisme-troepen dus) kunnen wel de eerste 800.000 Syriers weer naar huis.

Op naar Oekraine

Het landjepik in Oekraine. De VS en de EU willen Rusland een hak zetten en annexeren stapje voor stapje alle voormalig Sovjet-landen in het Oostblok – tegen de expliciete wensen van de bevolking in overigens. Oekraine is nu dus onlangs technisch failliet gegaan. Knap werk, in september kon Oekraine Euro-obligatie niet meer afbetalen (oh, al die mooie leningen!) en is nu dus in gebreke gebleven. En ja, zoals u kon lezen, de vieze financiële aasgieren staan reeds klaar om toe te slaan. De leegverkoop start nu dus  in Oekraine. Het bekende spel, u ziet het steeds weer gebeuren: Eerst financieel plunderen, dan een lening verstrekken, dan volgt onteigening en leegverkoop. Maar: Gelukt, Oekraine is van ons!

Ondertussen hebben de Nederlanders inspraak geëist, en gekregen. Oekraine moet natuurlijk niet bij de EU. Hoewel de EU Oekraine wel omzeep geholpen heeft, is het natuurlijk niet in het voordeel van de inwoners van de EU om Oekraine daadwerkelijk toe te voegen. Dat wordt immers primair gedaan als onderdeel van de uitbreidingsdrang en het ruziezoeken met Rusland. Een goede toekomst voor u en ik horen er in de EU-besluitvoering natuurlijk niet bij. De politiek neemt natuurlijk het *raadgevend* referendum op geen enkele manier serieus. Veel redenen dus om tegen te gaan stemmen.

Het Grootbedrijf versus Het Volk

De strijd tussen de grootbedrijven en het volk dan. Prachtige berichtgeving: Allereerst de kankerverwekkende herbicide van Monsanto in tampons! Mag gewoon, want een lidstaten-zelf-beslis afspraak over GMO is onlangs in de EU teruggedraaid! moet dus in de EU, geen keuze. In het kankerverwekkende dus en nu dus ook in kankerverwekkende GMO-tampons! Mooi man, Monsanto samen met de EU.

Wat mag nog meer? Vervuilende dieselmotoren maken die zich op geen enkele manier aan afspraken en wetgevingen houden. U kent het volkswagen-schandaal, waarbij de motoren de boel belazerden. Het is nu feitelijk legaal gemaakt: de EU eens over hogere uitstootnorm voor dieselauto’s. Op die manier hoeven de Volkswagens van deze wereld tenminste niet te veranderen. Uw gezondheid van geen enkel belang, het olie-kartel regeert – nu wel zeer duidelijk in beeld gebracht – deze planeet.

Wat ook mag? 140 miljard Nederlands pensioengeld laten verdwijnen in het niets. 140 miljard, poef verdwenen. Het verdwijnt natuurlijk niet in het niets, het verdwijnt in de zakken van de financiële bankiers-maffia. En bedankt Nederlandse pensioen-spaarders! Wat doet de Rabo als onderdeel van de bankiers-maffia? Met bailout gered door de Fed van VS, handen gebrand aan grootschalige misleiding in Libor én Euribor, onderdeel van het grote Rothschild kartel, en nu….? Drugsgeld witwassen in Mexico. En hinderen van dat onderzoek uiteraard! De boerenleenbank anno 2015. Applaus, dames en heren.

Ondertussen leeft 1 op de 4 Europeanen in armoede, een getal dat uiteraard gaat groeien. Ook in Nederland, 1.4 miljoen woningeigenaren (ruim één derde van het totaal) heeft een onafbetaalbare schuld bij zijn bank. 1.4 miljoen slaven van bankiers dus. Iets om te vieren kennelijk? Ondertussen nivelleren we in Nederland naar de laagste gemene deler.

Ook de Netneutraliteit is deze week in Europa kundig de nek omgedraaid. Dag netwerk neutraliteit op internet, hier komt de macht van het geld van de grote bedrijven. En de roamingkosten van onze Neel? Zijn er ook nog. Verlies-verlies voor ons dus. Herken hierin de draaideur ook in Brussel. De marktwerking is de grootste show op deze planeet.

De EU versus De Democratie

Je ziet ondertussen het Staatisme hoogtij vieren. Herkent u al deze spelletjes uit een stukje donkere geschiedenis van Rusland? U bent niet de enige. De Europese Unie voert de Breznjev-doctrine uit.

Wanneer krachten die vijandig zijn aan het socialisme (EU-Superstaat gedachtengoed) een socialistisch (EU-gedachtengoed) land naar het kapitalisme (democratie) willen brengen, wordt het niet alleen een probleem voor het betrokken land, maar van alle socialistische (EU) landen, oftewel broederlijke solidariteit is belangrijker dan nationale soevereiniteit.

Ja, de Breznjev doctrine is “alive and well” in de zeer totalitaire EU, zeer zorgwekkend. Om de afstand naar de kiezer nog verder te vergroten, introduceerde de EU maar eens de kiesdrempel. Kleine kritische partijen? Verleden tijd. zocht het nieuws weer op speciaal om te zeggen dat machtsoverdracht naar Brussel geen taboe moet zijn. Dat geloof je toch werkelijk niet! En om het af te maken was onlangs in het nieuws, dat de EU weer een naheffing voor ons Nederlanders heeft. Deze keer mogen (lees: moeten) we weer 446 miljoen betalen aan Brussel. Zucht, naheffing-gate kent geen einde.

Om de strijd tussen elitaire politici en de rest van de bevolking aan te zetten, wint Plasterk en de Nationale Politie weer een Big Brother Award. De activiteiten van archont Ivo Opstelten zijn duidelijk netjes overgedragen. Rutte doet net of hij zich zorgen maakt voor de kijkers thuis, maar weet ook dat hij (met zijn kabinet der leugenaars, het beste kabinet ooit) de touwtjes goed in handen heeft en daarbij het pluche zeer krampachtig kan en moet vasthouden.

Om Rutte aan de macht te houden in deze bewust gecreëerde chaos, daarvoor moeten dan wel regelmatig mannetjes (en vrouwtjes) plaatsmaken. Deze week sneuvelde nummer 5 al! Wie wordt de volgende? Dijsselbloem misschien? Waarom is Dijsselbloem nog niet afgetreden? Dat is 11 miljard euro weggegooid geld! Wellicht moeten Rutte en co eens kijken naar Sint Maarten? Als regering aftreden, dat kan dus wel!

Het resultaat van een week vanuit de ooghoeken het nieuws volgen. Ja, de bevolking krijgt ondertussen aardig in de gaten wat de EU werkelijk inhoudt. En wat zien we? Het is een zeer lelijk plaatje! Vreemde jongens die Eurocraten. Hoog tijd voor iets beters!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voormalige ambtenaar geeft toe: VWS vernietigde documenten uit vrees voor Wob-verzoeken

VS moet stoppen met wapenleveranties aan Al Qaida