in , ,

We wisten het al in 2012 toen hij bij de Bilderbergmeeting was: Pechtold grootste in peiling

Uit de peiling van TNS Nipo van gisteren blijkt dat het kabinet plus de drie gedoogpartijen moeten vechten voor iedere stem om een meerderheid te halen in de Eerste Kamer. Tim Engelbart heeft daar een stuk over geschreven. Het kan twee kanten op: of het kabinet haalt een nipte meerderheid of het kabinet haalt die meerderheid niet en dan is het afgelopen. Wat mij betreft gaan we voor die laatste optie.

Wat óók naar voren komt uit die peiling, en ik vraag me af of het klopt omdat het een veel grotere kans maakt de grootste partij te worden bij de Statenverkiezingen terwijl TNS Nipo die partij slechts 16 zetels geeft, is dat de allergrootste partij van Nederland zou worden met 30 zetels. Dat kan maar één ding betekenen: Alexander wordt in dat geval premier.

Premier. Van Nederland. Of eigenlijk: van de provincie Nederland in de van Europa, want dat is wat Pechtold voor ogen heeft. Nee, dat moeten we niet willen met z'n allen. Pechtold is de man die radicaal-marxistische cijfers aanhaalt om de moslimterorristen min of meer vrij te spreken van hun daden. Pechtold is er heilig van overtuigd dat polderjihadi's terroristen worden omdat er sprake is van ‘ongelijkheid'.

Lees verder via De Dagelijkse Standaard.

 

Even terug naar 2012

Dit weekend zijn koningin Beatrix, premier Rutte en D66-partijleider Pechtold op de Bilderbergconferentie, waar de beveiliging zwaarder is dan ooit.

Er zijn nog meer Nederlanders uitgenodigd, te weten: hoogleraar Paul Scheffer, -topman Paul Polman en Eurocommissaris met de portefeuille ICT en Telecommunicatie Neelie Kroes.

Voor het Westfield Mariott hotel in Chantilly in de Amerikaanse staat Virginia waar de conferentie wordt gehouden hebben zich honderden betogers van ‘Occupy Bilderberg' verzameld. Het gebied rond het hotel is hermetisch afgesloten en gasten van het hotel die niet betrokken zijn bij de conferentie moesten hun kamer verlaten.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Als iedereen nu zou beseffen dat stemmen zinloos is en niet meer bestaat zou het een hoop narigheid gaan schelen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eetsmakelijk: Dit zijn de ingrediënten in frietjes van McDonald’s

Privacy wetgeving nu ook door EU geregeld: Tussen hoop en vrees, over privacy in 2015