in , ,

We wisten het al in 2012 toen hij bij de Bilderbergmeeting was: Pechtold grootste in peiling

Uit de peiling van TNS Nipo van gisteren blijkt dat het kabinet plus de drie gedoogpartijen moeten vechten voor iedere stem om een meerderheid te halen in de Eerste Kamer. Tim Engelbart heeft daar een stuk over geschreven. Het kan twee kanten op: of het kabinet haalt een nipte meerderheid of het kabinet haalt die meerderheid niet en dan is het afgelopen. Wat mij betreft gaan we voor die laatste optie.

Wat óók naar voren komt uit die peiling, en ik vraag me af of het klopt omdat het CDA een veel grotere kans maakt de grootste partij te worden bij de Statenverkiezingen terwijl TNS Nipo die partij slechts 16 zetels geeft, is dat D66 de allergrootste partij van Nederland zou worden met 30 zetels. Dat kan maar één ding betekenen: Alexander wordt in dat geval premier.

Premier. Van Nederland. Of eigenlijk: van de provincie Nederland in de van Europa, want dat is wat Pechtold voor ogen heeft. Nee, dat moeten we niet willen met z’n allen. Pechtold is de man die radicaal-marxistische cijfers aanhaalt om de moslimterorristen min of meer vrij te spreken van hun daden. Pechtold is er heilig van overtuigd dat polderjihadi’s terroristen worden omdat er sprake is van ‘ongelijkheid’.

Lees verder via De Dagelijkse Standaard.

 

Even terug naar 2012

Dit weekend zijn koningin Beatrix, premier Rutte en D66-partijleider Pechtold op de Bilderbergconferentie, waar de beveiliging zwaarder is dan ooit.

Er zijn nog meer Nederlanders uitgenodigd, te weten: hoogleraar Paul Scheffer, -topman Paul Polman en Eurocommissaris met de portefeuille ICT en Telecommunicatie Neelie Kroes.

Voor het Westfield Mariott hotel in Chantilly in de Amerikaanse staat Virginia waar de conferentie wordt gehouden hebben zich honderden betogers van ‘Occupy Bilderberg’ verzameld. Het gebied rond het hotel is hermetisch afgesloten en gasten van het hotel die niet betrokken zijn bij de conferentie moesten hun kamer verlaten.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Als iedereen nu zou beseffen dat stemmen zinloos is en democratie niet meer bestaat zou het een hoop narigheid gaan schelen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
truusje1200
6 jaren geleden

vooraf:
D66 hacked/gijzelt de actie punten van de SP. Gelijke kansen en sociale cohesie.
3000 watt er op en het schittert, maar als de keuze gemaakt is dan gaat het licht vlot weer uit..
Alex is niet erg betrouwbaar en consistent,heeft verdraaid weinig belangstelling voor mensen en hun zaken
Liever de achterkamertjes.Hij houdt niet van referenda..veel te democratisch en zoveel hoeft nu ook weer niet.
Keuzes bieden? Vraag het de aankomende studenten met hun lening..gelijke kansen..ach nee
Daar begint een eurofiel neoliberaal,niet aan..dat ontaardt op gegeven moment ook in gelijke kansen voor alles wat, zelfs tegen onze zin,binnenkomt en dan moet hij weer van standpunt wijzigen dat er toch echt meer en meer sociale woningbouw moet komen..gatsie..wilde ie ze net allemaal weghebben voor de vrije markt.
Achterkamertjes..de favoriet van Alex.Smiechten..

Keuzes:
tja..laten we wel zijn.
Nl is ec xtreem geconditioneerd op eurofiel neoliberaal.Waar keis je dan op..
K Ja. laten we dan die gladde autoverkoper maar keizen wegens gebrek aan alternatief..
Deze geconditioneerde groep heeft ernstige bezwaren tegen anti EU en echt gelijke kansen en echte sociale cohesie(niet de versie van Alex want die is pervers bij voorbaat..zijn daden zijn daar nog nooit op gericht geweest en hij daar steeds de SP op aan.

Alex en Asscher hebben Wilders knap in het verdomhoekje gewerkt, alhoewel zijn Gutmenschformule een rot nasmaakje had van bedrog..met alle blaatformules en etiketten..nu zelfs met later op maat gemaakt wetje voor terugwerkende kracht.
DUO A: Alex en Asscher valt als duo ook niet in de smaak.PvdA is niet erg meer in.
CDA ..ja, niet echt te pruimen..Omzigt wel, maar Buma blijft ene versuffende factor
VVD wil niet meer..teveel fraude en oplichting en GL,..nu ja..Blijft over SGP..Brr..en CU..ook niet echt..
Blijft dus over Alex….waarschijnlijk de meest kwaadaardige van het hele stel..

SP houdt nog laag profiel maar biedt voor mensen de meeste houvast
PvdD een beetje onderkende partij, Zit best gezond verstand en de PVV zou best een alternatief kunnen zijn als ze niet zo beroerd bemand waren..Ausdauer en weerstand zijn ver te zoeken bij mensen die steeds aan de navelstreng moeten worden gehouden en over het bolletje moeten worden geaaid, want anders krijgen ze veel te weinig aandacht en belangstelling..
PVV is ene protestpartij, helaas met veel zotte protesten.
Wilders zelf ziet scherp wat er gaande is..geroutineerd en hij is echt de enige factor die de hopen los zand bij elkaar kan houden…zijn afsplitsingen blinken uit door leegte..en graaibaasjes/bazinnetjes

Toch moeten we goed bedenken dat we met eurofiel neoliberaal de rotzooi en ellende meteen weer binnenhalen
Ga maar even terug in je geheugen en prov beer eens iets te vinden waarvan je kunt zeggen dat heeft Alex NIET in het nadeel van de samenleving/bevolkingsgroepen gedaan..
Ik ken ze niet..de uitkomsten waren altijd negatief , imho..Alex scoort graag op macht..en totalitair bewind..net als Juncker..

Ik denk dat ik deze keer maar op de SP stem.Voor de bevolking de meest solide partij met redelijk goede bezetting.
Maar ik lijf er bij dat overheden- welke dan ook- altijd zeer onzalige eigenschappen hebben, vooral als ze eurofiel neoliberaal zijn..die doen net alsof ze nergens verantwoordelijk voor zijn omdat het een decreet uit Brussel is waar je niet onderuit kan..zou kunnen..waarschijnlijk wel zal moeten!
EU: veel te dure hobby voor ons kleine landje.Echt boven de stand leven..zoals neoliberaal graag doet en met hen de wannabees..

Eetsmakelijk: Dit zijn de ingrediënten in frietjes van McDonald’s

Privacy wetgeving nu ook door EU geregeld: Tussen hoop en vrees, over privacy in 2015