in , ,

We zijn het zat!, geldschepping uit het niets moet stoppen

920bd13cc75976bd 640 euro

Geldcreatie in simpele bewoording en de legitimatie door ons rechtssysteem. Hoe lang mogen particuliere instellingen mensen als slaven exploiteren. Het wordt tijd dat handelswetten onder de loep genomen worden, hun relatie met de fundamentele rechten van de mens en de relatie met de grondwet. wanneer grondrechten van mensen met voeten getreden worden, zullen door mensen geconstrueerde en gemanipuleerde wetten op de helling moeten. Degenen die dit tegenhouden maken zich ondubbelzinnig schuldig aan genocide.
De banken maken er een zooitje van. Corruptie, zwendel, onverantwoord handelen, derivaten, geldschepping uit het niets. We hebben te maken met een banken kartel.

Zijn we er al achter dat onze regering niet ons maar de BANKEN en de ELITE vertegenwoordigt?!
Moeten we nu echt wachten tot het land helemaal aan gort is?!

WIJ ZIJN HET ZAT!

Ik begrijp niet dat er niet wordt gekeken naar WAT geld eigenlijk is, wie het maakt en wie er aan verdient.

3% van al het geld in omloop wordt gemaakt door de centrale banken. Dit zijn instellingen die privaat zijn, niet democratisch bepaald en nu ook niet meer nationaal bepaald. Deze Centrale banken, neem de ECB reguleert de banken sector, oftewel bepaald de rente niveaus en kijkt of de banken wel verantwoord handelen.

 

97% van het geld wordt gemaakt door de banken zelf dmv Fractioneel Reserve Bankieren. Dit betekend dat als iemand een lening neemt van €330,00 de bank dit eerst aanmaakt op de computer en dan kijkt of het de €10,00 aan spaargeld in kas heeft als verplichte reserve. Als ze dit niet heeft leent ze de €10,00 bij de centrale bank, de ECB. Nu over die €10,00 betaald de bank 0,25% rente en vraagt over de €330,00 nu gemiddeld 3% rente.

Waar Haal Je 160 Miljard Vandaan?

De vraag die rijst is waarom de staat het scheppen van geld uit handen heeft gegeven aan private banken. Het was immers altijd de staat die dit deed… En als de staat het nog zou doen, dan hadden we nu geen schulden, want dan zouden we zelf meer geld kunnen drukken…

 

De NCB is in 1948 gekocht door de Nederlandse staat voor 2 maal het bedrag dat deze waard was VAN ONZE BELASTING CENTEN. Echter de DNB heeft nu 10 commissarissen waarvan er EEN de staat vertegenwoordigd. 3 Vertegenwoordigen de rijkste families (prins Willem was een van de commissarissen maar is stilletjes vertrokken). Deze 3 kiezen de andere 6.
De vertegenwoordiger van de staat heeft 33% zeggenschap en heeft geen recht in de notulen, de boekhouding e.d. te kijken.

Terwijl de ABNAMRO, Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8bcaae1abacfded084f5f6c9 640 politici1

In NL laat het grootste deel van de bevolking zich door een kleine groep politici keer op keer bedonderen

6472734723 d1892e7a9c zon1

Zonnebrandcrème beschermt niet tegen huidkanker