in , ,

Week van het Geld: Bijna 8.000 kinderen krijgen les van woekerpolisboefje Nationale-Nederlanden

Deze week is de Week van het 2017. Overal in vinden activiteiten plaats om kinderen bewuster te leren omgaan met geld. Ruim 170 medewerkers van Nationale-Nederlanden gaan de komende week op pad om zo’n 300 gastlessen te verzorgen op basisscholen verspreid over het hele land.

Hiermee worden bijna 8.000 kinderen bereikt. Dit is het 3e jaar dat NN meedoet met de Week van het Geld en ook dit jaar is de respons onder de medewerkers  om een les te verzorgen groot. Samen met andere verzekeraars worden er 800 gastlessen gegeven in Nederland en 20.000 kinderen bereikt.

Dit jaar wordt voor het eerst een digitaal spel in de gastles gebruikt. Op deze manier wordt de interactie met leerlingen gestimuleerd en is het spel meer van deze tijd. De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in Geldzaken.

Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld en verzekeren. Door kinderen al jong te leren over deze thema’s, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op latere leeftijd.

De Week van het Geld sluit naadloos aan bij Future Matters, het maatschappelijke programma van Nationale-Nederlanden. Dit programma richt zich op het verbeteren van het financiële welzijn van de mensen in onze directe omgeving.  Dankzij de inzet van de gastdocenten kunnen we samen bijdragen aan de ontwikkeling van financiële kennis in de samenleving.

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Bank Nieuws

Nationale-Nederlanden gedaagd om woekerpolissen

Nationale-Nederlanden heeft honderdduizenden klanten met een woekerpolis nog steeds geen redelijke compensatie betaald. De Consumentenbond start daarom een tegen de verzekeraar.

Nationale-Nederlanden (NN) heeft tussen eind jaren tachtig en begin deze eeuw minstens een half miljoen woekerpolissen verkocht. Bart Combée, directeur Consumentenbond: ‘Het bedrijf bracht stiekem torenhoge kosten in rekening en de gedupeerde klanten blijven maar wachten op een redelijke compensatie. We zijn met Nationale-Nederlanden niet tot een overeenkomst gekomen, dus nu is het aan de .’

 

Consumenten kunnen op de actiepagina woekerpolis-actie steunen’.

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Consumentenbond


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bescherm de terroristen: Amerikaanse troepen schieten IS-commandanten te hulp in Irak en Syrië

Bodycamera’s: Gezichtsherkenning maakt van het leven een constante politie ‘line-up’