in , ,

WeekendFilm: Above Majestic, Implications of a secret space program

Op 10 september 2001 maakte minister van Donald Rumsfeld bekend dat $ 2,3 biljoen dollar niet kon worden verantwoord binnen de uitgaven van het Ministerie van Defensie. De volgende dag werd het bureau van de budgetanalist van het Pentagon vernietigd tijdens de aanslag van 11 september.

Het mysterie blijft: waar zijn de ontbrekende biljoenen? AboveMajestic is een schokkende en provocatieve kijk op wat er nodig zou zijn om een ​​multi-biljoen dollar geheime ruimtevaartprogramma te verbergen (een clandestiene groep van elite militaire en zakelijke boegbeelden belast met reverse-engineering extraterrestrial ook bekend als “Majestic12”) van het publiek en de implicaties die dit zou hebben voor de mensheid.

Kijkers zullen worden begeleid door – en een diepe duik nemen in – de oorsprong, technologieën, , cover-ups, complotten, getuigenissen en onderzoek dat verder gaat dan en boven Majestic.

Deze lange speelfilm bevat enkele van de meest prominente en productieve auteurs, onderzoekers, klokkenluiders en verspreiders in de beweging voor en volledige onthulling.

https://www.youtube.com/watch?v=B_4qAuDAnNw

Ingestuurd door jan via


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Brits kandidaat-premier dreigt EU-rekening voor Brexit niet te betalen

Nederland ramt verblijfsvergunningen voor criminele migranten erdoorheen want gevoelige of moeilijke gevallen