in , ,

WeekendFilm: Above Majestic, Implications of a secret space program

Op 10 september 2001 maakte minister van Defensie Donald Rumsfeld bekend dat $ 2,3 biljoen dollar niet kon worden verantwoord binnen de uitgaven van het Ministerie van Defensie. De volgende dag werd het bureau van de budgetanalist van het Pentagon vernietigd tijdens de aanslag van 11 september.

Het mysterie blijft: waar zijn de ontbrekende biljoenen? AboveMajestic is een schokkende en provocatieve kijk op wat er nodig zou zijn om een ​​multi-biljoen dollar geheime ruimtevaartprogramma te verbergen (een clandestiene groep van elite militaire en zakelijke boegbeelden belast met reverse-engineering extraterrestrial technologie ook bekend als “Majestic12”) van het publiek en de implicaties die dit zou hebben voor de mensheid.

Kijkers zullen worden begeleid door – en een diepe duik nemen in – de oorsprong, technologieën, geschiedenis, cover-ups, complotten, getuigenissen en onderzoek dat verder gaat dan en boven Majestic.

Deze lange speelfilm bevat enkele van de meest prominente en productieve auteurs, onderzoekers, klokkenluiders en verspreiders in de beweging voor waarheid en volledige onthulling.

Ingestuurd door jan via e-mail


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Brits kandidaat-premier dreigt EU-rekening voor Brexit niet te betalen

Nederland ramt verblijfsvergunningen voor criminele migranten erdoorheen want gevoelige of moeilijke gevallen