in , , , ,

Weer een kaart uit het Illuminatie kaartspel: VN’s “puntje van licht”, de Tempel van Baäl komt ook in Den-Haag te staan

De Palmyra Arch, een iconisch stukje Syrisch erfgoed, komt in oktober 2018 naar Den Haag.

De oorspronkelijke 1800 jaar oude Romeinse boog werd opgeblazen door militanten van de Islamitische Staat in 2015. Als een verzetsactiviteit, begon een team van archeologen van de afdeling Digitale Archeologie aan de Universiteit van Oxford het te recreëren met fotografie, 3D-printtechnieken en exact snijwerk.

De nieuwe marmeren boog is nog te zien in Londen, Florence, Dubai, New York en Arona en zal in oktober worden onthuld in Den Haag met een feestelijke gebeurtenis.

De originele Romeinse overwinningsboog werd gebouwd in Palmyra, Syrië aan het einde van de tweede eeuw van onze jaartelling. Eerder stond hij bij de ingang van de Tempel van Bel, waar heidenen de Mesopotamische god, ook bekend als Baäl, aanbaden in een vorm van afgoderij, die prominent in de bijbel genoemd is. De tempel werd gewijd in het jaar 32 na Chr., maar werd gebouwd op de plaats van een al bestaande tempel, die teruggaat tot het derde millennium voor Chr.

De Tempel van Bel werd, samen met vele andere heidense gebedshuizen in het gebied, tijdens de Byzantijnse tijd omgebouwd tot een katholieke kerk. Delen van de structuur werden door Arabieren gewijzigd in 1132, die het bouwwerk voor eigen gebruik hielden en de tempel in een moskee veranderden.

De oorspronkelijke boog werd door islamitische staat (ISIS) vernietigd in oktober 2015, maar een jaar later gebruikte het Instituut voor Digitale Archeologie (IDA) 3-D-printtechnologie om een model op ware grootte te reproduceren.

De reproductie van de boog zal vervolgens opnieuw worden samengesteld in Den Haag, waar het Nederlandse parlement en het Internationale Strafhof van de VN gezeteld zijn. Het Centrum voor Werelderfgoed en Ontwikkeling, dat als gastheer optreedt, zal de boog vanaf 17 oktober gedurende een maand tentoonstellen naast het ICC (Int. Criminal Court). De aankondiging beschrijft de boog, een replica van de overwinning van het Romeinse heidendom, als “een symbool van culturele veerkracht”, dat zal staan als inspiratie voor de ongeveer 100.000 Syrische immigranten in Nederland.

Dit kunnen we dus lezen op Pillar of Fire.

Maar, wie was deze Baäl?

Wikipedia komt er niet helemaal uit, 2 benamingen namelijk Tempel van Baal-Shamin en Tempel van Bel.

Xander Nieuws komt met de volgende omschrijving:

Christenen zullen de naam Baäl onmiddellijk herkennen als de afgod waaraan in Oud Testamentische tijden op gruwelijke wijze baby’s werden geofferd. Baäl is dan ook een synoniem voor Satan, de overste van de duistere machten, die de globalistische financiële en politieke elite inmiddels volledig in zijn greep lijkt te hebben gekregen.

In een artikel uit 2008 zegt Matt Barber het volgende over Baäl:

De verering van Baäl in de praktijk ging als volgt:

Volwassenen verzamelden zich rondom het altaar van Baäl. Kleine kinderen werden vervolgens levend verbrand als offer voor de god Baäl. Te midden van de afgrijselijke kreten en de geur van verbrand , hielden de gelovigen, zowel mannen als vrouwen, zich bezig met biseksuele orgiën. Dit hele ritueel was bedoeld om economische voorspoed te verkrijgen door Baäl op deze manier te inspireren om het te laten regenen en zo de vruchtbaarheid van “moeder aarde” te vergroten.

Het uiteindelijke doel is dat ditzelfde monument in duizend steden over de hele wereld zal staan.

The illumination of a Thousand Points of Light

https://youtu.be/Y_aLZ3nKSAs

Dat het niets te maken heeft met een spontane actie, maar met een al lang geleden gesmeed plan.

Daarnaast een boodschap die al in 1988 door de toenmalige president George H.W. Bush werd aangekondigd. Hij refereerde verschillende keren aan deze gebeurtenissen en noemde het steevast “een duizend lichtpunten”. In het Engels heet het dan: the illumination of a Thousand Points of Light.

Nu komen er wereldwijd dus 1.000 tempels voor Baäl/Marduk. Een duizend lichtpunten zoals die uiteraard ook weer voor komen in het beruchte Illuminati kaartspel van Steve Jackson. Satan wordt ook gezien als de lichtdrager/-brenger (vandaar ook de andere gebruikte naam Lucifer) en dat is nogal verwarrend voor de meeste mensen omdat licht geassocieerd wordt met positief en liefde.

Meer is te lezen via de bron niburu.co

Het Illuminatie kaartspel

Op onder andere Wikipedia lezen we dat de US Secret Service het bedrijf van game-designer Steve Jackson is binnengevallen om zaken in beslag te nemen. Uiteindelijk werd er een rechtszaak door Jackson gewonnen. Het waarom laat zich alleen maar raden, alles blijft een beetje in nevelen gehuld, maar zolang je niet bang bent om je in die nevelen te begeven kun je her en der aardig wat puzzelstukjes ophalen.

Rechtsonder ook een bekend ‘voorspellend beeld’ 9/11 dus. Opvallend is dat er geen vliegtuig is ‘getekend’, de aanval op het Pentagon door een vliegtuig is ook nooit bewezen of gezien. Vooral weggehouden uit het nieuws. Dus wat dat betreft kloppen deze kaarten helemaal. De kaarten en de echte beelden ernaast zeggen genoeg.

9-11Pentagon

black activists

Maar er is nog veel meer. Ook een gezellige kaart. Wie herkent ‘m niet. De ‘black activist’ Bob Marley. Net als vele andere muzikale ‘activisten niet meer in leven: killed! Marley levert in ieder geval zomaar 4 punten op volgens deze kaart! Daar kun je meer over lezen op de site van de Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dåmmegard, waar ik wel vaker over heb geschreven en die al zijn tijd besteedt aan het onderzoeken van dit soort zaken en er is ook bij hem heel veel te vinden over de moord op vele muzikanten met een vredelievende activistische inslag (Lennon, Hendrix, Michael Jackson, Whitney Houston, etc.).

car crash

Rechts: de autobom: een ‘assasination’ kaart. We kennen de verhalen waarschijnlijk wel van de klokkenluidende journalist van ‘Rolling Stone’ Michael Hastings en anders wel van filmacteur Paul Walker die beiden op deze manier in hun auto omgekomen zijn. Goed getekend in 1990, want zo is het ook werkelijk gegaan! En we kennen nog wel een aantal namen van vreemde auto-ongelukken. Let op het kenteken van de getekende auto.

combined disasters, tokyo 2011

Aha! Combined disasters? Tokyo in 2011. Bijna perfect getekend, zodat je het goed kunt herkennen! Volgens sommigen is de tijd die op de klok getekend staat ook de tijd dat de begon. Velen weten inmiddels dat aardbevingen heel gemakkelijk kunnen worden veroorzaakt door HAARP, dus op zich zou het niet zo heel ingewikkeld moeten zijn om die tijd nauwkeurig te voorspellen. Maar ach, het is toch allemaal complottheorie en ‘aluhoedjes-dragers-gezwets’, nietwaar? Allemaal toeval…

olie-vogels

En wie herinnert zich niet al die olievogels, bijvoorbeeld tijdens de Golfoorlog in Irak. Het arme dier wat je hier op de foto ziet moet haast model gezeten hebben voor deze ontwerper, want hij heeft deze vogel perfect neergezet!

card international-weather-organization

Ha, chemtrails…! Die bestaan toch zogenaamd helemaal niet? Die tekenaar heeft wel een enorme fantasie! En zo zijn er zo’n 300 kaarten die we voor het grootste gedeelte al aardig kunnen plaatsen.

 

 

Hier nog een paar op een rijtje

verzamelingEr is op het internet genoeg over te vinden, want ik heb ze lang niet allemaal gehad. Er zit bijvoorbeeld nog een duidelijke kaart tussen van Julian Assange die ‘stay dead’ heet, een kaart die naar ebola verwijst, en ga zo maar door.

Wat gebeurd is, is helaas gebeurd. Daar kunnen we niets meer aan veranderen en daar zullen degenen die hierachter zitten echt Card World war threenog wel voor gaan boeten. We kunnen beter onze energie op de toekomst gaan richten en ons afwenden van de kaart (rechts) waar we absoluut NIET op aan willen sturen en dat is deze, de kaart van 3 van, zoals je op de kaart ziet: de New World Order, die de VN wil gaan uitrollen in september aanstaande, waar ik laatst over schreef.  Let op operatie Jade Helm en false flags die ingezet kunnen worden om dat te bereiken!

Lees ook eens verder bij de bron: Irma Schiffers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste Kamer: dubbele petten en veel bijbaantjes, kortom geïnstitutionaliseerde belangenverstrengeling

Onderzoek in Turkije naar bijstandsfraude en verzwegen onroerend goed mag