in , , ,

Weer een nieuwe ‘grooming gang’-zaak in Engeland: 55 mannen opgepakt

misbruik 1547562000
Alexas_Fotos / Pixabay

In West Yorkshire, in het VK, zijn 55 mannen opgepakt omtrent een onderzoek naar een nieuwe ‘grooming gang’-zaak. Het gaat over feiten die werden gepleegd tussen 2002 en 2009. De bal ging aan het rollen nadat 7 vrouwen klachten indienden.

Dat brengt onder meer Express. Grooming-bendes zijn een groot probleem in het VK. Groepen mannen, veelal van buitenlandse afkomst, charmeren tienermeisjes om ze vervolgens alcohol en drugs te geven en later te prostitueren en/of zelf te misbruiken.

Inspecteur Ian Thornes, die het onderzoek leidt, vertelde aan Express dat de beschuldigingen “een weerzinwekkende en gruwelijke misdaad” betreffen. Na verhoor werden de mannen voorlopig vrijgelaten.

Voorlopig blijft de achtergrond van de betrokken onbekend.

In oktober vorig jaar werden nog 20 betrokkenen in de ‘Huddersfield grooming’-zaak veroordeeld tot verschillende celstraffen. Deze daders waren exclusief van Aziatische afkomst, waarvan het merendeel Pakistaans.

Lees verder bij de bron: sceptr.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
moon 1547561172

China laat de eerste planten groeien op de maan

56339 europeflag

De achteruitgang en de val van de Europese Unie