in ,

Weer een zwembad gevallen: Koewacht beperkt toegankelijk na wangedrag ‘jongens’

Free-Photos / Pixabay

Het zwembad in het Zeeuwse grensplaatsje Koewacht laat alleen nog bezoekers binnen met een abonnement. Burgemeester Lonink heeft daartoe besloten nadat een groep jongens uit zich ernstig had misdragen in het zwembad.

Drie meisjes werden afgelopen maandag door een groep jongens ingesloten en betast, zegt een zwembadmedewerker bij Omroep Zeeland.

Woensdag, ging het opnieuw mis. Toen belaagden de Belgische jongens enkele jongens uit Koewacht. Er zou ook gevochten zijn.

Toen zwembadmedewerkers de jongens weg wilden sturen, weigerden zij te vertrekken. Met tien agenten en een politiehond werden de jongens van het terrein verwijderd.

Volgens de medewerker, die anoniem wil blijven, ondervindt het zwembad al langer overlast van de jongens, die volgens hem van Marokkaanse afkomst zijn. Hij spreekt over intimidatie, , bedreiging en ook aanranding.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klimaatakkoord is één van de langste zelfmoordbrieven uit de geschiedenis

5G op Glastonbury Music Festival waardoor neusbloedingen, hoofdpijn en maagproblemen ontstonden