in

Weer eens het niet bestaande goud gaan inspecteren

Boeiende ontwikkelingen op de goudmarkt: Oostenrijk wil haar goud in Londense kluizen gaan inspecteren!

Het verdwenen

De voorraad goud bepaalt de waarde van een land, en nergens is marktmanipulatie en misleiding zo duidelijk als in de goud-wereld. Nederlands goud ligt hoofdzakelijk in het buitenland (primair , ook in ), Nederland moest dat rondom de 1e en 2e wereldoorlog inleveren. Het goud in de VS en het VK is ondertussen echter verdwenen, ons goud verkocht aan (o.a. middels deze actie ook hier), verhuurd en verduisterd. Nederland onderneemt niets om haar goud terug te krijgen, voert zelfs geen inspecties uit. Een blind vertrouwen op de eerlijkheid van de VS. Hoe gek kan je het maken, als directeur van de DNB.

De goudprijs misleiding, nu een bewezen feit

De prijs van goud berust op fraude, manipulatie en misleiding. Het is een publiek geheim dat langzaam wordt ‘geopenbaard‘.  Geen theorie dus, maar gewoon bewezen feit. Barclay bank is nu betrapt op grootschalige manipulatie van de goudprijs, en krijgt nu een mega-boete… Wel 26 miljoen pond! Dat is uiteraard wisselgeld van alleen al de laatste dag goudprijs-manipulatie. Prijsmanipulatie wordt kennelijk gewoon toegestaan! Je leert dagelijks nieuws.

Oekraine en Goud…… Lees verder via Lang Leve Europa!

Het heeft er veel blijk van dat de financiële ineenstorting onderweg is, er gebeuren veel vreemde gebeurtenissen op de kapitaalmarkten.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overal gaat u gevolgd worden : GE stopt iBeacon in LED-verlichting

Beschermd: dingen