in

Weer eens het niet bestaande goud gaan inspecteren

Boeiende ontwikkelingen op de goudmarkt: Oostenrijk wil haar goud in Londense kluizen gaan inspecteren!

Het verdwenen goud

De voorraad goud bepaalt de waarde van een land, en nergens is marktmanipulatie en misleiding zo duidelijk als in de goud-wereld. Nederlands goud ligt hoofdzakelijk in het buitenland (primair VS, ook in Londen), Nederland moest dat rondom de 1e en 2e wereldoorlog inleveren. Het goud in de VS en het VK is ondertussen echter verdwenen, ons goud verkocht aan China (o.a. middels deze actie ook hier), verhuurd en verduisterd. Nederland onderneemt niets om haar goud terug te krijgen, voert zelfs geen inspecties uit. Een blind vertrouwen op de eerlijkheid van de VS. Hoe gek kan je het maken, als directeur van de DNB.

De goudprijs misleiding, nu een bewezen feit

De prijs van goud berust op fraude, manipulatie en misleiding. Het is een publiek geheim dat langzaam wordt ‘geopenbaard‘.  Geen complot theorie dus, maar gewoon bewezen feit. Barclay bank is nu betrapt op grootschalige manipulatie van de goudprijs, en krijgt nu een mega-boete… Wel 26 miljoen pond! Dat is uiteraard wisselgeld van alleen al de laatste dag goudprijs-manipulatie. Prijsmanipulatie wordt kennelijk gewoon toegestaan! Je leert dagelijks nieuws.

Oekraine en Goud…… Lees verder via Lang Leve Europa!

Het heeft er veel blijk van dat de financiële ineenstorting onderweg is, er gebeuren veel vreemde gebeurtenissen op de kapitaalmarkten.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overal gaat u gevolgd worden : GE stopt iBeacon in LED-verlichting

Beschermd: dingen