in ,

Wéér horrorverkrachting, wéér door eerder veroordeelde verkrachter, wéér faalde ‘rechtsstaat’ in beschermen burgers

Counselling / Pixabay

“Na drie weken arresteerde de recherche een 29-jarige man uit Hoorn voor de gewelddadige verkrachting aan de Holenweg. Maar de ontsteltenis en woede zijn groot nu blijkt dat het om een man gaat die in 2015 nog veroordeeld werd voor een brute verkrachting van een 16-jarig meisje in dezelfde plaats.

Hij was toen nota bene op proefverlof na een veroordeling voor een eerder delict.”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2035312242/verdachte-brute-verkrachting-hoorn-sloeg-eerder-toe

“De Telegraaf schrijft vandaag dat hij dezelfde Mourad T. is die in 2014 ook al een zestienjarig meisje verkrachtte, terwijl hij net op verlof was met “een strafblad waar je een Ikea boekenkast mee kan vullen” wegens drugsdealen.

Mourad knipte daarna zijn enkelband door, zodat hij drie weken lang op de vlucht kon blijven voor de politie. Toen hij uiteindelijk gearresteerd werd gebruikte hij pepperspray tegen een agent.”

https://www.geenstijl.nl/5148273/mourad-tati-verdachte-verkrachting-in-hoorn-in-2015-ook-al-veroordeeld-voor-verkrachting/

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vertrouwen in overheid nul-komma-nul
1 jaar geleden

Het wordt hoog tijd dat de burgers een proces aanspannen tegen de overheid nu de overheid doof en blind lijkt te zijn. Er zijn vele zaken waar de overheid in gebreke blijft en JD heeft er meer dan dagwerk aan om alleen de belangrijke zaken onder de aandacht te brengen. Maar een punt in het bijzonder maakt de burgers witheet en dat is het punt van de gelukzoekers waar de burgers op schandelijke wijze worden blootgesteld aan mensen die niet toegelaten hadden moeten worden en die door de overheid op allerlei manieren een hand boven het hoofd worden gehouden. De burgers zijn het terecht meer dan zat en onafhankelijk wie er achter de schermen zit: DIT MOET STOPPEN EN DEZE GELUKZOEKERS MOETEN ZO SNEL MOGELIJK TERUG !!!!!

De Google Chrome-webbrowser “is Spyware geworden”

Het is overduidelijk: niet de grote vervuilers maar gezinnen betalen de energietransitie