in ,

Weermodificatie, geoengineering en het Luchtvaart Overleg van 20 september

Er gebeuren vreemde dingen in onze lucht en openbaar gemaakte overheidsdocumentenbevestigen dat ook veelvoudig. Als je echter vragen gaat stellen over dit type structurele , ben je al snel persona non grata. Gelukkig zijn er nog mensen dieondanks het ongeloof en de ontkenning bij politici, wetenschappers en journalisten, hun best blijven doen voor bewustwording over dit probleem en voor broodnodige tegenwerking zorgen rondom deze plannen:


Op 20 september a.s. zal er een algemeen overleg zijn tussen de commissie voor infrastructuur en milieu en staatssecretaris Mevrouw Dijksma over de luchtvaartsector.

Hier is de agenda van die middagbespreking.

Op 6 juni jongstleden werd er een ingediend bij de commissie aangaande illegale geoengineeringpraktijken boven Nederland en de rest van . De commissie heeft daarop geantwoord dat deze petitie mogelijk meegenomen zal worden bij het volgende algemene overleg. Dat overleg was op 7 juni, maar dat was iets te kort dag om het erover  te hebben, dus is de hoop gevestigd op 20 september. Zoals stiekem al verwacht, staat het onderwerp geoengineering niet op de agenda voor 20 september.

En toch vraag je je af…

Wij zitten met de vraag: Hoe is het mogelijk, dat luchtvaartmaatschappijen hun vliegtuigen laten vliegen met vliegtuigtickets die ver beneden de prijs liggen? (v.a. 21,- euro naar Barcelona bijv.) Waar betalen deze maatschappijen hun personeel, het onderhoud, de maaltijden, de brandstof etc. van? Wie zijn de subsidieverstrekkers die ervoor zorgen dat burgers wereldwijd voor spotgoedkope prijzen overal naartoe kunnen vliegen? En waarom zouden die subsidieverstrekkers dat doen? Zou het kunnen zijn, dat bijv. een stof als koolvliegas met de kerosine wordt vermengd, zodat de kolenindustrie daar baat bij heeft en daarvoor betaalt aan desbetreffende luchtvaartmaatschappij?

Omdat het onderwerp – ondanks ons verzoek – weer niet op de agenda is verschenen, konden we het niet laten de commissie nog één keer een brief te schrijven [pdf] om de commissie te herinneren aan dit onderwerp.

Laat van je horen!

Wil je ook aan de commissie laten weten hoe belangrijk je het vindt, datgeoengineering/klimaatengineering op de agenda komt op 20 september? Stuur de commissieleden dan een kort mailtje om dit te laten weten. Het is natuurlijk de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen dat gaan doen, zodat de commissie weet dat wij niet zitten te slapen. Kijk op deze link voor namen en adressen.

Tot slot: Het algemene overleg is openbaar, gratis toegankelijk met identiteitsbewijs en zal een aantal uren duren. Helaas mogen burgers niks zeggen of vragen. Maar flyers uitdelen in en om het tweede kamer gebouw mag altijd natuurlijk.

Algemeen Overleg Luchtvaart
20 september van 15:00 – 18:00 
Plein 2, Den Haag.

Flyers en posters om zelf uit te printen en uit te delen:

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LIDL buigt en verwijdert christelijke kruizen van verpakking Grieks product

Laat Soros via Firefox gemarkeerde websites blokkeren?