in , ,

“Wees zuinig op je tetten – Geen telefoons in BH’s!” Zegt Dr. Oz en andere gezondheidsexperts

Voor de komende weken, tenzij je de NIET aanzet, op internet surft, leest of het huis verlaat, is het onmogelijk te vergeten dat oktober de maand voor borstkanker is.

U kent waarschijnlijk minstens één persoon die borstkanker uit de eerste hand heeft ervaren – misschien bent u het.

Sinds vele jaren is Briff Cancer Survivor, Tiffany Frantz, onvermoeibaar in haar inspanningen om vrouwen te wijzen op de gevaren van het dragen van hun mobiele telefoons in hun beha’s .

In 2013 verscheen ze in de Dr. Oz-show en overtuigde hem om ook vrouwen te waarschuwen.

Dr. Oz:  “Voor iedereen wil ik dat je de telefoon uit je beha haalt en niet terugzet.”

Dr. Oz waarschuwde eigenlijk sinds 2009 voor gezondheidsrisico’s door blootstelling aan straling van mobiele telefoons ! Veel gezondheidsexperts zijn geweest.

Sinds 2009 en 2013 is er veel onderzoek gepubliceerd dat heeft vastgesteld dat blootstelling aan mobiele telefoons en wifi-straling het risico op in ons lichaam kan verhogen, evenals andere ongewenste gezondheidsproblemen.

Als u dit nog niet wist, werden KLASSE ACTIECOMMUNIQUES in augustus ingediend tegen verschillende smartphonemodellen wegens het overschrijden van de huidige federale RF-veiligheidsnormen. 

Deze veiligheidsnormen zijn meer dan 20 jaar oud en zijn niet van toepassing op hoe we draadloze apparaten gebruiken of hoe we eraan worden blootgesteld.   Ondanks dit alles weigert de Federal Communications Commission (FCC) ze te wijzigen.

Lees verder bij de bron: activistpost.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Brr… Global Warming komt 2 weken te vroeg, de eerste nachtvorst deze herfst komt eraan

Video toont 2 Arabische soldaten van het Franse leger die bij Allah klagen omdat ze Politie moeten beschermen