in ,

Welkom in de echte wereld! Oudste jongenskoor van Berlijn aangeklaagd door meisje van 9 wegens genderdiscriminatie

De mens wordt met de dag gekker…

geralt / Pixabay

Een vijf-eeuws jongenskoor is beschuldigd van op grond van geslacht omdat het een negenjarig meisje niet heeft geaccepteerd. Haar wakkere moeder klaagt de oudste muzikale instelling van Berlijn aan omdat ze de moderne wereldrealiteit niet omarmt.

Het staats- en kathedraalkoor Berlijn's op geslacht gebaseerde toelatingscriteria zijn in strijd met de Duitse , heeft de moeder van het meisje verklaard, het koor met alleen jongens voor de slepend op beschuldiging dat het het recht van haar dochter op gelijke kansen in staatssteun schendt.

De directeuren van het koor beweren dat de beslissing om het meisje te weigeren ‘ niet overwegend ‘ was over haar geslacht, en voegde eraan toe dat ze zou zijn geaccepteerd als ze ‘ buitengewoon talent en motivatie ‘ had getoond.

In een verklaring aan de rechtbank legden ze uit dat meisjes en jongens ‘koren klinken om anatomische redenen anders en beweerden dat ze mochten afwijzen wie ze wilden op grond van artistieke vrijheid.Het internationaal beroemde koor heeft nooit vrouwen toegelaten in zijn 554-jarige , hoewel het een alleen-meisjes partnerkoor heeft waar haar dochter van harte welkom is.

De moeder dringt er echter op aan dat deze groep niet van hetzelfde kaliber is als het historische jongensinstituut, dat beroemd werd gemaakt door de romantische componist Felix Mendelssohn, en ze zegt dat de staat moet ingrijpen om het goed te maken.

De namen van de familie zijn niet openbaar gemaakt.

Advocaat Susann Bracklein noemde de afwijzing en de redenering erachter ” heel vreemd ” – over welke vrijheid spreekt u? – gezien het feit dat de Berlijnse Hogeschool voor de Kunsten, die het koor beheert, het meisje had aanbevolen aan een andere eliteschool voor jonge muzikanten.

Geslachtsbias, zei ze, was de enige verklaring voor de afwijzing van het meisje door het historische koor.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oorlog tegen privacy en versleuteling gegevens: ‘Criminelen handelen op Telegram app’

Epstein heeft zelfmoord gepleegd in cel