in ,

“Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie”

Het Wereld Natuur Fonds. Het klinkt zo mooi, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de wereldwijde natuur. Toch is het WNF niet zo groen als ze zich voordoet. Recentelijk konden we lezen dat het WNF en zijn moederorganisatie WWF veel minder uitgeven aan natuurbeschermingsprojecten dan ze beweren.

Het goede doel geeft daarentegen enorm veel geld uit aan reclame en marketing. Volgens de Groene Rekenkamer misleidt de natuurclub de boel. Het WNF stelt dat 81 procent van alle uitgaven naar natuurbescherming gaat. De Groene Rekenkamer heeft becijferd dat het slechts om iets meer dan de helft gaat. De natuurbeschermingsorganisatie werpt een rookgordijn op, aldus de groep die de financiële handel en wandel van milieuclubs kritisch doorlicht.

In het Algemeen Dagblad heeft advocaat J. Wilgers al eens gezegd dat het Wereld Natuur Fonds, onder andere opgericht door prins Bernhard, een criminele organisatie is die door zou moeten worden ontbonden.

Na deze uitspraak probeerde het WNF de advocaat tevergeefs de mond te snoeren. “Het WNF pleegt stelselmatig misdrijven in ons land en moederorganisatie WWF is wereldwijd crimineel actief,” legde Wilgers uit. “Het WNF maakt zich schuldig aan door een overdreven ernstig beeld te schetsen van de illegale handel in bedreigde diersoorten. Goedgelovigen die geld storten voor het goede doel zijn het slachtoffer.”

Het benauwt Wilgers dat ‘tien procent van het aardoppervlak' onder bestuur staat van het WWF. Kwalijk is volgens hem de rol van de organisatie in Zuid-, waar eind jaren tachtig onder het mom van stroperijbestrijding door bemoeienis van het WWF 1,5 miljoen aanhangers van de politieke beweging ANC en andere burgers zijn vermoord. Hij verwees daarbij naar een rapport uit 1989.

“Ik noem dat volkerenmoord. In verschillende landen zien we dat het WWF officieel de natuur beschermt, maar in werkelijkheid zijn geld gebruikt om westerse strategische en economische belangen veilig te stellen,” zei Wilgers. “De organisatie is op ondoorzichtige wijze verweven met de maatschappelijke elite in Europa en Amerika. Met duistere genootschappen als de 1001 Club en de door prins Bernhard opgerichte Bilderbergclub, waarin prominente wereldburgers zijn verenigd. Het is geen toeval dat natuurgebieden vaak rijk zijn aan waardevolle grondstoffen als , edelstenen en uranium.

Lees verder via NineForNews.nl.

Photo by Stéfan


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Predictive Programming and the Human Microchipping Agenda

Bewezen: blootstelling aan pesticiden vergroot de kans op autisme