in ,

Wereldgezondheidsorganisatie weet niet of vaccins veilig zijn

Als er ergens een instituut is dat de veiligheid van vaccins zou moeten garanderen dan is het wel de Wereldgezondheidsorganisatie ().

Echter uit een onlangs gehouden topoverleg met experts vanuit de hele wereld blijkt dat ook deze geen idee hebben of vaccins wel veilig zijn.

Het volgende is misschien wel het meest schokkende vaccinatienieuws in jaren, want het laat zien dat degenen die overal ter wereld pushen voor meer vaccinaties zelf niet weten of deze nu eigenlijk veilig zijn of niet.

Op 2 december jongstleden begon er in Zwitserland een topoverleg, gevoerd door de WHO met deskundigen van overal vandaan onder de naam Global Vaccine Safety Summit.

Waar de deelnemers aan deze conferentie echter niet op hadden gerekend is dat er beelden zouden uitlekken, want als ze dat geweten hadden dan zouden ze zeker bepaalde dingen niet hebben gezegd.

Die video met uitgelekte beelden staat onderaan dit artikel en daarin kan je deelnemers horen klagen over het gebrek aan deugdelijk wetenschappelijk onderzoek dat kan aantonen dat vaccins veilig zijn. De onderzoeken die er zijn lijden allemaal aan hetzelfde gebrek: ze zijn gedaan in een te korte periode en uitgevoerd met veel te weinig deelnemers. Dit betekent bijvoorbeeld dat niemand eigenlijk weet wat de lange termijn schadelijke effecten van vaccinaties zijn.

Verder hoor je de deelnemers klagen dat nu zelfs veel professionals in de beginnen te twijfelen aan de veiligheid van vaccinaties en dat dit en probleem is wat opgelost moet worden, want als zij al twijfelen, hoe moet het dan met de rest van de bevolking? Er is zelfs een soort paniekstemming, want men weet eigenlijk niet hoe dit te stoppen.

Maar, wellicht is het meest schokkende het deel waar de experts openlijk hun zorgen uitspreken over het gebruik van adjuvanten, de hulpstoffen die absoluut noodzakelijk zijn zeggen ze om vaccinaties te kunnen maken, maar die ook voor heel schadelijke gezondheidseffecten kunnen zorgen.

We hebben daar onlangs nog een uitgebreid artikel over geschreven, want veel van die adjuvanten worden simpelweg niet op de bijsluiter vermeld terwijl ze wel degelijk in het zitten.

Een aantal van die adjuvanten zijn formaldehyde, aluminiumzouten en squaleen. Van deze laatste is inmiddels in talloze onderzoeken aangetoond dat het auto-immuunziektes veroorzaakt.

De experts van de WHO maken zich dan ook zorgen om deze adjuvanten en zeggen dat ze, hoewel absoluut noodzakelijk, er zo min mogelijk moeten gebruiken.

Zo is in de video bijvoorbeeld een Dr. Stephen Evans te horen die zegt dat het hem lijkt dat de adjuvanten de en schadelijke effecten van vaccins versterken. Een andere deelnemer, Dr. Martin Howell Friede, bevestigt dat en zegt dat ze zich op dit moment grote zorgen maken over de langere termijn gevolgen van dit alles.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland subsidieert 8.000 euro per asielzoeker voor terugkeerprojecten als: ontspanning, empowerment en beautyspecialist

Strijd om aardgas: Turkije en Libië proberen pijpleiding Israël-Cyprus-Griekenland te blokkeren