in , , , , ,

Wereldwijde gegevens tonen aan dat we nu te maken hebben met een pandemie van gevaccineerden

Wereldwijde analyse van 188 landen toont een enorme wereldwijde correlatie aan tussen en hogere aantallen gevallen van , wat bewijst dat de wereld momenteel een pandemie van gevaccineerden beleeft, meldt The Exposé.

METHODE

Gegevens werden geanalyseerd van de ‘Our World in Data' site van de Johns Hopkins University over 247 miljoen gevallen van Covid-19 vanaf het allereerste begin van de pandemie tot 31 oktober 2021, voor alle 188 landen waar zij gegevens hebben over zowel het percentage gevaccineerde mensen als de cumulatieve bevestigde gevallen per miljoen .

De resultaten voor het gemiddelde aantal gevallen per miljoen mensen ten opzichte van het percentage gevaccineerden waren als volgt,

Source Data
Source Data
Source Data

CONCLUSIE

Uit het bovenstaande blijkt dat de incidentie van gevallen vrij lineair toeneemt met het percentage gevaccineerden, met een snelheid van 800 gevallen per miljoen per extra gevaccineerd percentage.

De landen met de laagste percentages gevallen liggen bijna uitsluitend in , waar ook de laagste vaccinatiegraad is.

De landen met de hoogste percentages ziektegevallen hebben …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volk is klaar met islam gedram: Raad van Europa trekt pro-hoofddoekcampagne terug

Covid-hysterie: Het vermoedelijke covid-sterftecijfer van Italië gecorrigeerd van 132.161 naar 3.783 … het was 97% FICTIE