in , ,

Werken tot je dood neervalt: ‘Pensioenleeftijd naar 70 jaar zou zomaar kunnen’

U wordt voorbereid op een leven lang loondienst-werken:

De Duitse Bundesbank wil dat de pensioenleeftijd wordt verhoogd van 67 naar 69 jaar. De Duitse bevolking vergrijst namelijk snel en de pensioenfondsen hebben last van een extreem lage rente. Een probleem dat ook in Nederland speelt. Ook de Nederlandse pensioenfondsen hebben namelijk last van de lage rente, vertelt economieredacteur Rob Jansen

Geweldig, het spel wordt gespeeld om de bevolking voor te bereiden dat – ondanks alle beloftes – men gewoon door zal moeten werken tot hun 70ste. En over die leeftijd is het laatste woord ook niet gesproken.

Maar hoe hoger de pensioenleeftijd hoe minder mensen het pensioen halen. Feitelijk wil men gewoon dat u werkt tot uw dood. En uiteraard tot uw dood wel verplicht maandelijks uw uitgesteld salaris in de vorm van pensioenpremies blijven afdragen. Doorziet u het spel ondertussen?

Het vreemde is daarbij, dat u boven uw – zeg – 45ste niet meer interessant bent voor werkgevers. Dus welke baan u op uw 70ste nog zou moeten hebben? Gelukkig is in Nederland reeds geherintroduceerd: de dwangarbeid. Een mooie elitair-bestuurlijke oplossing voor dat probleem, toch? De EU heeft nog een paar fijne oplossingen voor u.

De EU oplossing voor vergrijzing

De bestuurlijke elite in de EU komt steeds met zulke geweldige oplossingen! Neem de vergrijzing: de EU heeft de oplossing! We gaan 60 miljoen jonge en strijdlustige moslimmannen importeren. En het werkt, onlangs was in het nieuws dat de Nederlandse bevolking weer groeide, jawel, door immigratie. Mission Accomplished!

Die asielzoekers die zogezegd de oorlog in Syrië ontvluchten? Hét excuus voor de gutmensch-kijker thuis. Aan dat plan werd letterlijk al meer dan 10 jaar gewerkt met vele internationale en lokale bindende afspraken. Het hele verhaal over de oorlog in Syrië als oorzaak is een voorwendsel. De huidige -ontwrichtende immigratie is een elitair EU plan om vergrijzing tegen de gaan. Speciaal voor u, dus. Alstublieft, graag gedaan, tot uw dienst.

U denkt dat het toeval is dat Merkel onlangs grote bedrijven opriep tot voor immigranten? Gewoon een goed initiatief om de spontaan ontstane markt voor werkeloze asielzoekers te helpen? Natuurlijk niet. De carrières voor import-arbeiders zijn een strategisch onderdeel van de EU-brede bindende afspraken, lees zelf de stukken eens van de EU. De EU verplicht lidstaat-landen om asielzoekers goede carrière perspectieven te bieden – dat staat letterlijk zo in de EU-verdragen.

De asielzoekers blijken uitgenodigd

Waarom? Omdat de asielzoekers op verzoek van de EU in goede samenspraak en met behulp van verdragen met de donorlanden, deze kant op gestuurd worden. Met als expliciet doel de vergrijzing van onze samenleving tegen te gaan. Gesloten grenzen leidt immers tot incest, aldus uw bestuurlijke elite. Als de EU werkelijk denkt dat zij voor uw pensioen gaan werken… Hoe naïef, think again!

Hoe dan ook, het opdringen van asielzoekers is nu dus zeker niet voorbij. Het wordt wat minder op de radar gebracht in de grote, volgzame media, maar Merkel loopt weer voorop met haar oproep aan grote multinationale bedrijven die zitten te springen om goedkope arbeidsmigranten. Verwacht binnenkort dus harde quota voor alle bedrijven voor het aannemen van moslims. De bestuurlijke elite heeft zich immers gecommitteerd in bindende afspraken om asielzoekers goede carrières te bieden in de EU.

De EU voor u aan het werk. Wat bieden ze toch geweldige oplossingen, overal waar je kijkt!

De EU oplossing voor het financiële probleem

OK, het is je niet ontgaan, er is een probleem met te veel schulden. De EU heeft weer een prachtige oplossing voor dit probleem: middels de ECB en de Bankenunie is de gekozen oplossing negatieve rente en een stortvloed van nieuw gecreëerd geld speciaal voor financiële markten. Op die manier worden gemaakte schulden netjes minder waard, en ja, de bevolking profiteert uiteraard niet want die moet daar uiteraard juist voor betalen – de waarde waarmee de schulden mee worden verkleind moet immers ergens vandaan komen. Spaarders – inwoners met de midden inkomens – moeten dus krom liggen om alle schulden te financieren.

Uiteraard gaan we geen schulden kwijtschelden of wegstrepen. Nee, schulden zijn heilig. De waarde van geld, de inhoud van je pensioen, de minimum-pensioenleeftijd en de inhoud van spaarrekening en zelfs je toekomst is niet belangrijk. Schulden wel. De oplossing: Negatieve rente en oneindige valsemunterij om de waarde van de euro te torpederen zodat schulden beter betaalbaar worden.

Al die prachtige, doortastende ‘oplossingen’

Wat een prachtig, doortastende, elegante oplossing niet? Schulden oplossen door de euro te saboteren en spaarders te belasten. En met de NL pensioenpot stevig in EU-handenProblem solved. Check!

Behalve dat kapitalisme zonder kapitaal natuurlijk lastig is, en met lastig bedoel ik volledig kansloos. En met volledig kansloos kapitalisme bedoel ik een voor u volledig kansloze toekomst. De bestuurlijke elite zet namelijk voor de volle 100% in op kapitalisme en zonder kapitaal is dat plan gedoemd. Maar dat wil men niet doorzien, dus wordt opgedrongen een oneindig soberheidsbeleid, met oneindige bezuinigingen en oneindige lastenverzwaringen.

En zie hier het probleem met uw pensioenen: Hoewel we op de grootste pot geld ooit zitten, blijven we werkelijk volledig achterlijke rekensommetjes bedenken waardoor we concluderen dat hoewel de pot geld nog nooit zo groot is geweest, we toch vooral flink moeten bezuinigen. We zijn nog nooit zo rijk geweest en toch moeten we bezuinigen op de pensioenen, vanwege al die schulden, met negatieve rente en met een waardeloze euro, gewoon omdat we ‘vergrijzen’.

Geen zorgen, de EU heeft alles onder controle!

De EU is volledig in controle op deze problemen: voor de vele zelfgemaakte schulden worden burgers van het type middeninkomen, a.k.a. de spaarders, verantwoordelijk gemaakt. En omdat de spaarders en dus onze pensioenen moeten inleveren, moet er met de vergrijzing die er is, een oneindige hoeveelheid moslimvolk geïmporteerd worden. En zogezegd zo gedaan!

Ja, u kunt de bestuurlijke elite geen gebrek aan daadkracht verwijten. Waarom denkt u dat de bestuurlijke elite geen oren heeft naar de problemen die ze creëren met hun werkelijk wanstaltig slecht functionerende immigratiebeleid? Ze zien het als een tijdelijk probleem, een tijdelijk bewust toegebracht probleem om uiteindelijk de schuldenproblemen én vergrijzingsproblemen mee op te lossen! Het idee is dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, nu moet u gewoon wat pijn ervaren voor een betere toekomst.

Echt waar, door uw euro waardeloos te maken en door gewelddadige, extremistische en haat-dragende mensen en masse te laten instromen, met voorkeursbehandeling, denkt de EU en Rutte en co uw leven beter te maken. Wees daarvoor dus gepast dankbaar.

Maar… waarom?

Bankiers, daarom. Ze manoeuvreren de samenleving met hun zelfzuchtige kapitalistische machtspelletjes in deze bizarre positie. De politici zien het als een lastige, toegegeven, maar toch de enige oplossing. En vergeet niet: schulden zijn heilig.

Realiseer dat je rente betaalt omdat gemaakte schulden ook wel eens niet afbetaald kunnen worden, maar denk vervolgens niet na over het feit dat alle schulden dus niet altijd afbetaald hoeven te worden! Het is immers niet dat bankiers daadwerkelijk iets hebben gedaan voor u, uw relatie met uw bank is éénrichtingsverkeer. Maar nee, vergeet al dat en herinner: schulden zijn heilig.

Zonder kunstmatig schuldensysteem – en die is echt werkelijk volstrekt onnodig – zouden onze pensioenen echt geen probleem zijn. Zonder ons huidige extreem kapitalistische systeem, een prachtige oplossing van bankiers, zou pensioenen en vergrijzing ook überhaupt geen enkel probleem zijn. En zonder fictieve schuldenlast en zonder vergrijzingsprobleem, had de EU geen noodzaak gezien en aanleiding gehad om extremistische haat te importeren.

Het alternatief

Er zijn gelukkig alternatieven. Niet zozeer voor de import van moslimhaat, het Europa dat u kende is nu reeds definitief en onomkeerbaar voorbij. De moslimcultuur is hier, dat is reeds een voltrokken feit, die gaat niet meer weg: here to stay. Dank je wel bestuurlijke elite. Onder huidig beleid is de islam dus uw toekomst, kansloos opgedrongen uiteraard door in Nederland: PvdA, CDA, VVD66 en GroenLinks, één groot gelijk-denkend politiek blok. En de asielzoekers weten het ook: zij, en niet wij, hebben de toekomst in de EU. De EU kiest expliciet voor hen als toekomstplan.

Er zijn gelukkig wel alternatieven voor uw aanstaande pensioenprobleem – maar alleen als de bestuurlijke elite de euro niet werkelijk volledig torpederen. Kijk bijvoorbeeld naar de plakbandpensioen ideeën van Gerhard Hormann. Zorg dat je niet afhankelijk wordt van je pensioen, daar moet je wel voor betalen maar die ga je dus niet krijgen. Plan zelf dus iets anders, anders moet je fulltime doorwerken tot je dood. En je partner trouwens ook, onder de noemer van feminisme zijn vrouwen en masse een kapitalistisch keurslijf ingejaagd. Als je samenwoont / getrouwd bent, en van twee inkomsten afhankelijk bent, moet je nu beide werken tot je dood.

Dat moet, want bankiers willen profiteren en politici zien dat als enige, heilige oplossing. Waarom denkt u dat alle politieke kopstukken na hun “politieke carrière” voor banken gaan werken? Dat deden ze de hele tijd al!

(/rant. Zomaar een overweging. Ja, ik weet het, bovenstaande mag je niet denken, laat staan zeggen. Zelfstandig nadenken is tegenwoordig verboden. Negeer bovenstaande dus alstublieft volledig als er iets staat dat je niet aan staat, ik dring mijn gedachten en overtuigingen niet op, je kwam zelf naar dit artikel en je bleef zelf lezen. Denk er dus ook zelf eens verder over na, en vooral en bovenal: oordeel zelf.)

Lees verder via de bron Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Euro: 7 stappen naar de gemakkelijkste ‘short’ in de geschiedenis

Opinie: Je moet je BSN kunnen veranderen