in ,

West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem

54e3dc424c54aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c7c2979d19e4f 640 666

West Afrika wordt het testgebied voor Bill Gates’ aan vaccinaties gekoppelde betalingssysteem, dat uiteindelijk voor iedere wereldburger verplicht zal worden gesteld. Geen corona vaccinaties = niet meer kunnen werken, reizen, leren, zorg ontvangen, kopen of verkopen.

‘666’ gaat dus waarschijnlijk al in 2021 ‘live’ – ook in Nederland, met – we herhalen het nog maar eens – de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering, die klaarblijkelijk de misschien wel bekendste profetie uit hun eigen geloofsboek lijken te zijn vergeten.

Bill Gates’ GAVI vaccin alliantie is gaan samenwerken met Mastercard en Trust Stamp, een ‘ID authenticatie’ bedrijf. Het programma werd eind 2018 voor het eerst opgestart, en zal het door een AI (kunstmatige intelligentie) aangestuurde ID-platform van Trust Stamp integreren met de GAVI-Mastercard ‘Wellness Pass’, een digitaal vaccinatie ID-systeem dat tevens wordt verbonden aan Mastercards Click-to Play systeem, dat eveneens door zelflerende AI technologie (‘Nudata’) wordt aangestuurd.

‘World Beyond Cash’ gelanceerd in West Afrika

Mastercard ziet zichzelf als wereldleider naar een ‘World Beyond Cash’, dus een wereld waarin contant geld is uitgebannen. Door de samenwerking met Bill Gates’ GAVI alliantie komt de invoering van een alomvattend biometrisch ID-systeem, dat direct gekoppeld wordt aan je in de maak zijnde verplichte vaccinatie’paspoort’ en je bankrekening, heel dichtbij.

De samenwerking wordt The Wellness Program genoemd, en zal op korte termijn worden gelanceerd in West Afrika. Zodra vaccins beschikbaar komen, zal het direct worden gekoppeld aan het Covid-19 vaccinatieprogramma. Als we de farmaceuten moeten geloven, is dat nog dit jaar, en anders in ieder geval in 2021, zoals de Scientific American op 1 juni bevestigde.

De invoering van een biometrisch ID-systeem heeft de politiek in diverse Afrikaanse landen in beroering gebracht. De IMAMI denktank in Ghana vindt het sowieso ‘onnodig dat 17 miljoen mensen helemaal opnieuw moeten worden geregistreerd’. Miljoenen dollars worden uitgegeven ‘om redenen die niemand kan uitleggen.’

Evergreen Hash: A.I. genereert 3D-masker van uw gezicht, handpalm, vingerafdruk

Het door Mastercard gefinancierde biometrische ID-systeem van Trust Stamp maakt gebruik van een technologie die Evergreen Hash wordt genoemd. Hiermee wordt op basis van iemands gezicht, handpalm of vingerafdruk een door een AI gegenereerd ‘3D masker’ gecreëerd. Het bedrijf beweert dat de identificatie anoniem gaat, omdat je persoonlijke gegevens in getallen worden omgezet. De ‘hash’ kan iedere keer worden geüpdatet, bijvoorbeeld als je een nieuw vaccin hebt gekregen.

Op de website van de GAVI alliantie, die grotendeels wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefellers, de vaccinindustrie en diverse regeringen, staat overigens letterlijk te lezen dat het doel de verbetering ‘van de gezondheid van markten voor vaccins en andere immunisering producten’ is, in plaats van de gezondheid van mensen.

Technologie mogelijk eerst ingevoerd bij gevangenen

Trust Stamp wil zijn biometrische AI/ID systeem ook gaan uitproberen op ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 07 28 om 23.35.35

Kijk dan: ‘vluchtelingen’ komen in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

bananenrepubliek2

Veroordeelde meldt zich bij politie voor 13,5 jaar cel, maar wordt weggestuurd