in ,

West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem

West Afrika wordt het testgebied voor ’ aan vaccinaties gekoppelde betalingssysteem, dat uiteindelijk voor iedere wereldburger verplicht zal worden gesteld. Geen corona vaccinaties = niet meer kunnen werken, reizen, leren, zorg ontvangen, kopen of verkopen.

‘666’ gaat dus waarschijnlijk al in 2021 ‘live’ – ook in , met – we herhalen het nog maar eens – de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering, die klaarblijkelijk de misschien wel bekendste profetie uit hun eigen geloofsboek lijken te zijn vergeten.

Bill Gates’ GAVI vaccin alliantie is gaan samenwerken met en Trust Stamp, een ‘ID authenticatie’ bedrijf. Het programma werd eind 2018 voor het eerst opgestart, en zal het door een AI (kunstmatige intelligentie) aangestuurde ID-platform van Trust Stamp integreren met de GAVI-Mastercard ‘Wellness Pass’, een digitaal vaccinatie ID-systeem dat tevens wordt verbonden aan Mastercards Click-to Play systeem, dat eveneens door zelflerende AI technologie (‘Nudata’) wordt aangestuurd.

‘World Beyond Cash’ gelanceerd in West Afrika

Mastercard ziet zichzelf als wereldleider naar een ‘World Beyond Cash’, dus een wereld waarin contant is uitgebannen. Door de samenwerking met Bill Gates’ GAVI alliantie komt de invoering van een alomvattend biometrisch ID-systeem, dat direct gekoppeld wordt aan je in de maak zijnde verplichte vaccinatie’paspoort’ en je bankrekening, heel dichtbij.

De samenwerking wordt The Wellness Program genoemd, en zal op korte termijn worden gelanceerd in West Afrika. Zodra beschikbaar komen, zal het direct worden gekoppeld aan het Covid-19 vaccinatieprogramma. Als we de moeten geloven, is dat nog dit jaar, en anders in ieder geval in 2021, zoals de Scientific American op 1 juni bevestigde.

De invoering van een biometrisch ID-systeem heeft de politiek in diverse Afrikaanse landen in beroering gebracht. De IMAMI denktank in Ghana vindt het sowieso ‘onnodig dat 17 miljoen mensen helemaal opnieuw moeten worden geregistreerd’. Miljoenen dollars worden uitgegeven ‘om redenen die niemand kan uitleggen.’

Evergreen Hash: A.I. genereert 3D-masker van uw gezicht, handpalm, vingerafdruk

Het door Mastercard gefinancierde biometrische ID-systeem van Trust Stamp maakt gebruik van een technologie die Evergreen Hash wordt genoemd. Hiermee wordt op basis van iemands gezicht, handpalm of vingerafdruk een door een AI gegenereerd ‘3D masker’ gecreëerd. Het bedrijf beweert dat de identificatie anoniem gaat, omdat je persoonlijke gegevens in getallen worden omgezet. De ‘hash’ kan iedere keer worden geüpdatet, bijvoorbeeld als je een nieuw vaccin hebt gekregen.

Op de website van de GAVI alliantie, die grotendeels wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, de , de vaccinindustrie en diverse regeringen, staat overigens letterlijk te lezen dat het doel de verbetering ‘van de van markten voor vaccins en andere immunisering producten’ is, in plaats van de gezondheid van mensen.

Technologie mogelijk eerst ingevoerd bij gevangenen

Trust Stamp wil zijn biometrische AI/ID systeem ook gaan uitproberen op ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hoe kan het dat moordenaar satanist Gates zijn gang kan gaan?
7 maanden geleden

Deze wereld is nog krankzinniger dan je ooit voor mogelijk hield.
Gates is geen arts, geen wetenschapper maar komt uit een extreem rijke joodse familie die hem geholpen heeft extreem rijk te worden door te parasiteren op werk van anderen (waar joden patent op lijken te hebben).
Gates is een satanist en ziet het als zijn taak om voor satan de wereldbevolking terug te brengen naar 500 miljoen mensen. Gates was al in Afrika actief met vaccins die vele duizenden kinderen onvruchtbaar maakten of waar kinderen naar toedienen van vaccin dood gingen. In sommige landen in Afrika wordt Gates niet meer toegelaten.

De grote vraag is waarom Gates nog steeds vrij rond loopt terwijl de gewone burger wordt vervolgd als hij thuis 5 wietplantjes heeft staan. hoe kan het dat Gates de WHO sponsort en daarmee het beleid van de WHO beinvloedt? Hoe kan het dat Gates het RIVM sponsort? Waarom praat Rutte met Gates – en wat zegt dat over Rutte?

De grote vraag is: als overheden blijkbaar niets doen dan zullen burgers zelf Gates moeten stoppen.
Het is kraknkzinnig maar dat is wat er op dit moment aan de hand is in de wereld.
En daarna moet de vraag opgelost worden wat overheden dan wel doen? Want waarom betalen de burgers overheden als zij toch de belangen van burgers niet behartigen?

Kijk dan: ‘vluchtelingen’ komen in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

Veroordeelde meldt zich bij politie voor 13,5 jaar cel, maar wordt weggestuurd