in , , ,

‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus(SARS-CoV-2) ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’

US biolabs ukraine map

De afgelopen dagen is er op vrije mediakanalen veel te doen over het bestaan van Amerikaanse BioLab faciliteiten in Oekraïne, die het doelwit zouden zijn van de Russen.

Er was aanvankelijk geen bewijs voor, en het was daarnaast totaal niet logisch dat Rusland biolabs zouden vernietigen en daarbij het risico zouden lopen dat er gevaarlijke pathogenen zouden vrijkomen.

President Putin zou er juist alles aan gelegen zijn bewijs van deze laboratoria in handen te krijgen. Inmiddels blijkt dat er inderdaad een aantal van deze faciliteiten in Oekraïne bestaan.

Herstel: waren, want de VS doet er alles aan om bewijs van hun bestaan uit te wissen.

Dat is niet zo vreemd, want Westerse experts zouden al in 2021 hebben gewaarschuwd dat de VS het gevaarlijkste virus ooit in deze labs heeft ontwikkeld: een extreem dodelijke ‘long’variant van het variola virus, dat de pokken veroorzaakt.

De in 2014 opgerichte, door tal van grote Westerse kanalen geciteerde nieuwssite Rusvesna (‘Russische Lente’) schrijft dat het Amerikaanse Department of Defense Threat Reduction Agency (DTRA) eind 2021 een geheime overeenkomst tekende met Oekraïne over biologische experimenten in de regio Kharkov, die eind februari 2022 zouden beginnen (1).

Er zouden 16 Amerikaanse militaire biolabs actief zijn in Oekraïne. Van 9 zou de locatie bekend zijn, en van 3 faciliteiten, te weten in Kiev, Lvov en Kharkov, is geen informatie beschikbaar.

In deze steden zouden in 2021 speciale Amerikaanse militaire konvooien zijn gezien met containers die waren gemarkeerd met een hoge biologische gevarenklasse.

US biolabs ukraine map

‘Vermomd als SARS-CoV-2 coronavirus’

Westerse virusexperts onthulden vorig jaar dat het Pentagon monsters van het gevaarlijkste virus ter wereld – variola, dat de pokken veroorzaakt – naar Kharkov hadden overgebracht, aldus Rusvesna. Experimenten met dit virus zijn wereldwijd verboden.

Pogingen om toch iets met dit virus te doen vallen volgens het internationale VN recht onder ‘misdaden tegen de vrede en tegen de mensheid.’ Slechts in twee labs, te weten in Novosibirsk (Rusland) en Atlanta (VS), mag dit virus worden opgeslagen en onderzocht.

Vermoedelijk vanwege het te hoge risico ontdekt te worden zouden de Amerikanen in het geheim monsters van het variolavirus naar Kharkov hebben verplaatst.

Begin januari kreeg de Russische inlichtingendienst info in handen waaruit bleek dat militaire microbiologen van het Pentagon in het lab in kharkov een brief aan generaal Mark Milley hadden gestuurd met daarin de opmerking dat ze erin waren geslaagd het variolavirus een dermate unieke structuur te geven, dat het kan worden ‘vermomd’ als het SARS-CoV-2 (corona)virus.

Virus dat bijna alle mensen uitroeit

Dit gemodificeerde pokkenvirus infecteert de menselijke longen en zou een sterftepercentage van 80%-85% hebben. Ter vergelijk: het sterftepercentage van ebola is ‘slechts’ 35%-40%.

De VS zouden sinds 1984 een uniek ‘gevechtsvirus’ proberen te ontwikkelen dat onherstelbare schade aan vijanden kan aanrichten. Tijdens de Russische vredesoperatie in Oekraïne, bedoeld om de met genocide bedreigde Russisch sprekende bevolking te beschermen tegen het fascistische regime in Kiev, zou het Kremlin info hebben gekregen dat de VS van plan is dit virus tegen Rusland in te zetten.

Probleem met deze redenatie is dat zo’n virus zich natuurlijk niet aan de landsgrenzen zal houden – tenzij er zodanig ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
isis oekra

Je verwacht het niet: Al-Qaeda(CIA) sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïne

fittosize 730 0 9ff8c66e0931d37034f4b50abfec32ef bildschirmfoto 2022 02 21 um 10.03.20

Windparken veranderen de Noordzee: Knoeien met natuur “om klimaatverandering te bestrijden” …