in , , , , ,

Westerse sprookje in duigen: Vredesmars ‘tienduizenden’ Europese moslims, slechts 250 deelnemers

Om het Westerse sprookje dat slechts een klein groepje moslims het islamitische terrorisme ondersteunt en de overgrote meerderheid voor vreedzaam samenleven is overeind te houden, organiseerden islamwetenschapper-publicist Lamya Kaddor en moslim vredesactivist Tarek Mohamad – met steun van de Centrale Raad van Moslims, bijna alle politieke partijen en ook christelijke groeperingen- afgelopen weekend een massale vredesmars in Köln, waar tienduizenden moslims aan zouden deelnemen. Het werden er… ongeveer 250.

Beter kan niet worden onderstreept dat de zwijgende meerderheid van de moslims in Europa op zijn minst helemaal niets zullen ondernemen zodra -islamisten hier met geweld de macht proberen over te nemen.

De vredesmars had een duidelijke boodschap van de alhier woonachtige moslims moeten zijn aan het adres van de Europeanen: ‘Niet met ons'. Oftewel: wij, de meerderheid, wijzen terreuraanslagen door moslims –die alleen al in de afgelopen 24 dagen 1263 slachtoffers eisten- af, en zijn voor vrede en tolerantie.

‘De opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven'

In totaal kwamen er maximaal 300 tot 500 mensen op de demonstratie af, waarvan de helft niet-moslims. Turkse organisaties hadden van tevoren al laten weten geen trek te hebben in de mars, mede omdat er ook Koerdische moslims in zouden meelopen. ‘So much' voor ‘vreedzaam samenleven'- zelfs niet onder moslims onderling

De mars, die zo goed was georganiseerd en door alle grote politieke partijen werd ondersteund, werd dus een complete blamage. De massamedia hadden er graag met vele tientallen camera's over bericht, maar konden om een totale afgang te voorkomen niet anders dan de demonstratie zoveel mogelijk negeren. ‘Die Welt' berichtte nog wel ‘de opstand van fatsoenlijke moslims is uitgebleven'.

De Islamitische Bond in Duitsland kwam met een zeer kenmerkende islamitische ‘verklaring': moslims deden niet aan de mars tegen terrorisme mee, omdat ze niet ‘gestigmatiseerd' wilden worden. U leest het goed: moslims zouden NIET tegen het terrorisme moeten demonstreren, omdat hen dat in verband zou brengen met datzelfde terrorisme, dat in 999 van de 1000 gevallen door moslims wordt gepleegd? Dergelijke ‘logica' komt alleen in de islam voor.

Mislukte marsen: Handjevol demonstranten ook nog eens betaald

Het is zeker niet voor het eerst dat een moslim ‘vredesmars' in Europa volledig mislukt. Na de gruwelijke aanslagen op satirici en Joden in Parijs in 2015 werden er overal in Europa door de georganiseerde demonstraties voor moslims georganiseerd. Daar deden bijna zonder uitzondering extreem weinig moslims aan mee, vaak maar enkele tientallen. In Berlijn bleken die ook nog eens te zijn betaald door de regering, die grote druk op moslimorganisaties had moeten uitoefenen om hun medewerking te verkrijgen (!).

Deze keer was het de tot de islam bekeerde publicist Lamya Kaddor, een van de organisatoren van de mars in Köln, die de demonstranten zou betalen. Het hielp niets; Kaddor hield voor net zo weinig moslims een toespraak als Seyran Ates, die een ‘liberale moskee' in een Evangelische Kerk heeft georganiseerd, in een jammerlijk mislukte poging om de elkaar zo tegengestelde religies tot elkaar te brengen.

Dus zelfs als ze worden betaald, komen er minder moslims op een ‘vredesmars' af dan op een doorsnee Turkse bruiloft. Moeten we de vraag nog stellen wat dit zegt over de zo geloofde ‘integratie' van moslims in Europa? Of over de ‘vreedzame' bedoelingen van de ‘overgrote meerderheid' van de volgelingen van Allah en ?

Invoering radicale islam door zwijgende meerderheid ondersteund

Na de mislukte (false flag) tegen de Turkse dictator Recep Erdogan gingen er in Rotterdam vele duizenden, en in Köln zelfs 40.000 Turken de straat op om te protesteren – vóór hun moslimdictator, en vóór zijn keiharde aanpak van iedereen die er zelfs maar van verdacht werd het niet met hem eens te zijn.

Tot slot herinneren we u weer eens aan de jaren '30 van de vorige eeuw, toen een andere groep racistische fascisten, Hitlers Nazi's, met slechts 5% tot 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht wisten te komen.

Als we dan bedenken dat uit tal van internationale onderzoeken blijkt dat de invoering van de discriminerende, radicale (Sharia-) islam door een grote meerderheid van de moslims wordt gesteund, is iedere uitleg over wat dit betekent voor onze landen, onze toekomst en onze overbodig. Tenminste, als in Europa niet heel snel een totaal andere koers wordt ingeslagen, de grenzen onmiddellijk worden gesloten, de massa immigratie wordt stopgezet, en enkel nog echte vluchtelingen (zo'n 2% van het huidige aantal) worden toegelaten.

Bron

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Cholesterol leugen

Duister spelletje: Nog meer bewijs dat de VS Al Qaida financiert