in , , , ,

Weten waarvoor je werkt: In 2040 gaat de helft van je salaris naar de zorg

Als de zorgkosten blijven toenemen gaat in 2040 voor sommige Nederlanders de helft van het inkomen naar de gezondheidszorg. Met die zorgwekkende cijfers komt onderzoeksjournalist Anna Dijkman.

Hoeveel is iemand met een gemiddeld inkomen kwijt aan zorg?

Bij die vraag denken de meeste mensen aan de maandelijkse zorgpremie. Maar dat is maar een gedeelte, in werkelijkheid is iedereen een veelvoud van die premie kwijt aan zorg.

In totaal betaalt iemand met een modaal inkomen 7500 euro per jaar aan de zorg.

Bovenop de zorgpremie komt jaarlijks dus nog bijna 6000 euro aan zorgkosten die de gemiddelde Nederlander kwijt is (ongeveer 20% van het inkomen).

“We weten dat de zorgkosten flink gaan toenemen. De verwachting is naar 174 miljard euro per jaar in 2040.”

Het percentage van ons bruto inkomen dat naar de gezondheidszorg gaat, zou dan kunnen oplopen tot 25 á 35% en voor bepaalde inkomensgroepen zelfs naar 47%.

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
New World Disorder
1 jaar geleden

En voor dat geld zijn de prestaties van de gezondheidszorg zeer, zeer, zeer matig.
Bij ongelukken waarbij schade wordt toegebracht aan botten en organen gaat het redelijk goed maar bij chronische aandoeningen is de behandeling ver beneden de maat en de kosten veel te hoog.

Op internet is op diverse plaatsen te vinden dat de pharma industrie totaal niet gericht is op de mensen en zijn gezondheid maar op het binnenhalen van zoveel mogelijk geld. De pharma industrie gaat letterlijk over lijken. En dat is al vele decennia zo. En de kwalijke reputatie van kwakzalver lijkt niet zoveel veranderd in de eeuwen …..

Chemotherapie doodt lichaamcellen inclusief kankercellen maar geneest niet de patient en dat terwijl kanker een ziekte van het lichaam is. Gevolg is dat de patient alsnog na 2 tot 5 jaar na de behandeling overlijdt. Voor chemotherapie worden waanzinnige bedragen gevraagd terwijl de overlevingskans met chemotherapie 2 % bedraagt.
Alternatieve artsen wijzen op het belang van bloed dat licht basisch moet zijn Dr Simoncini, Dr Coldwell, Dr. Tennant, Dr Gerzon

Bij hoge bloeddruk een vergelijkbaar verhaal als een plaspil wordt geven met een vaatverwijderaar plus simvastatine om cholestorol uit het bloed te verwijderen. Al deze middelen doen de bloeddruk verlagen maar pakken niet de oorzaak van het probleem (namelijk een onsteking in het bloed) aan.
Bovendien moet men deze middelen levenslang slikken.
Alternatieve artsen geven middelen als knoflook, vitamine C, Q-10, vitamine B12, omega 3 en magnesium/zink om de bloeddruk te verlagen … en dat in te nemen als de bloeddruk aan de hoge kant is.

Wilt U meer weten wat er aan de hand is in de wereld bekijk onderstaande link van David Icke :

https://www.youtube.com/watch?v=1-7ut1uun3w

Klimaatgekte is business: oud CDA staatssecretaris Henk Bleker directeur van omstreden zonnebedrijf

Bij het gesloten bolwerk FvD vertrokken lid richt zijn pijlen nu op VVD en Rutte